May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Pakalni un bedres UPDATED

Posted on 2012.05.30 at 02:49
Fīlings:: energetic
Meldiņš: : Pink Floyd - Another brick in the Wall
Tags: , , , ,
Sestdiena.

Štuks ir tāds - pēc velo servisa aizdoties uz Willow festival šepat P-boro, par kuru vēsmas sajutu jau piektdienas vakarā ruļļojot mājup. Tik daudz cilvēku ielās tik vēlā stundā netiku redzējusi. Vakarā tur būšot Pink Floyd - uz pusstundu. Atcerējos, pēdējā brīdī gan, par vietējā kajakeru kluba saietu, kurš gandrīz precīzi pēc laikiem sakrīt ar festu. Nebija laika pētīt sīkāk to info - kur tas notiek. Pārsūtiju linku uz forumu Polam... Eh, ja nebūtu tas svētdienas tirgus kā nepieciešamība... No 1 puses tāds saiets nemaz nenotiek bieži, no otras puses - velo problēmu nevar atlikt. Svētdienas tirgus varētu būt vislabākā vieta, kur to atrisināt, bet atlikt uz nedēļu būtu riskanti.

Labi, gan jau. bet diena ir superjauka, tik vasarīga, tik silta, es tik skaista (:D ).
Aizejam ar Polu uz festiņu - kas tur? Es tur :D ne gluži, bet parasts cilvēku masu pasākums-saiets. Šur tur skan dzīvā mūzika - var pamainīt mūziku, ja pamaina savu dislokāciju; cilvēki klīst - var iepētīt dažādus ļautiņus - vairāk vai mazāk pillā; mini atrakciju parks ar lēkājošo bumbu un lielo straujo ratu, kas cilvēkiem apgriež iekšas otrādi; bodes, kuras kārdina ar krāšņākiem un ne tik krāšņiem tēriņiem (centos turp acis nevest, lai nesagribētu visu); bērni veļas baseinā pa piepūšamajām caurspīdīgajām leilajām bumbām - arī laba atrakcija; un pa lielam - tas arī viss. Pārsvarā visi sēž zālītē.
Ieturējām austrumniecisku maltīti zālienā, saldējumu un principā nolēmām atgriezties te tad, kad būs Rozā Floida uznāciens.

Pols aizveda mani uz Barnaku - pakalniem un bedrēm. Superīga vieta, kur pakavēties pie dabas. Pakalni un bedres ir burtiski! Un saulē tas veido smukus ēnojumus un kontrastus. :) Juaka pastaiga. Izrādās, bedres ir veidojušās no tā, ka tur tika rakti akmeņi māju celtniecībai.

Pēcāk pie Pola pačillot, līdz Rozā Floida koncim. Sāku printēt omei vētules ārā, snaāca aizkavēties, bet Pols arī kaut ko nesteidzās. Viņš nebija piefiksējis, ka Floida koncis taisās but tikai pusstundu. Tiekam brīvi tad, kad vairs nav jēga steigties turp... :D

Nebija jau arī galvenais tas koncis. Nu vismaz izprintēju vēstuli omei. Atliek atrast laiku titk līdz pastam. izprintēju arī algas lapu, jo kaut kas nav damaksāts.
Bildes ir šeit

Previous Entry  Next Entry