May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Padova

Posted on 2013.10.16 at 23:30
Fīlings:: amused
Tags: , ,
30.08.2013
Izrādīja man savu B&B, piedāvāja variantus, kur gulēt. No viena lavierēju prom, jo tas ir neaizslēdzamā telpā ar aizkariņu vien blakus viņa guļamistabai. Nu labāk jau nē.

Bet nu beidzot tikām aizbraukt uz pilsētu.

Padova ir studentu pilsēta. Atkal.

Par cik man "privātais" gids, tad ir interesantāk kā vienkārši staigāt. Sastopam pa ceļam laukumā East choral dziedātājus. Koris. Iemetu kādu monētiņu ar. Zīlējam - no kurienes viņi ir. Izskatās pēc indiāņiem, bet apjautājušies, uzzinām, ka no Filipīnas. Smuki viņi dzied, vēl smukāk šovu taisa. Vnk dziedāšana nebūtu TAS, bet tas teātris ir labi iestudēts.

Ragiones pilī viņš sev biļeti dabon par brīvu, jo savulaik strādājis galvenā sponsora firmā. Tur esot lielākā zāle bez pīlāriem/kolonnām pa vidu. Varbūt. Vēl tur ir Trojas zirgs - nezinu, kādā sakarā. Tobrīd tur bija arī tāds kā muzejs - iespējams tikai pagaidu. Ar isntalācijām un video, un audio, un izrakteņiem utt. Varēja izdrukāt savu vārdu venetiešu senajā valodā.

Spriz dzērienu nepamēģināju, bet gan jau citreiz.
Bet kafiju populārā kafejnīcā gan nodzērām - tai kafejnīcā studenti drīskt sēdēt, nepērkot neko, jo tā vēlējis savulaik tās mājas īpašnieks, arī cafe tolaik tur bija un viņš vēlējis to turpināt, kā brīvu vietu, kur tusēt studentiem.

Vispār jautrs tas Roberto, pastāsta visu ko interesantu, aizveda arī uz ļoti slavenu katedrāli, kuras nosaukumu, protams, ka neatceros.

Šai pilsētā esot 3 dīvainas lietas bijušas savulaik - kafejnīca bez durvīm, mauriņš bez zāles un svētnīcas (baznīcas) bez vārda - vienkārši Saint. Kāpēc - īsti vairs neatceros. Iesmej par satiksmi un gājējiem Itālijā, joko un izjoko tūristus par šosejas nodevas automātisku nomaksu, par to, ka sievietes kā ķirzakas, par to, ka Musolīni tulkojumā nozīmē muša.

5dienas esot zivju dienas vismaz tai reģionā. Tad nu aizbraucām uz īpašu vietu, kur var visu ko zivjisku dabūt. Interesanti ēdieni. Un, par cik es noņēmu baļķi zivīm uz ceļojumu, tad nu arī pa pilnu klapi gribēju šo to interesantu nobaudīt. Piemēram, gliemežus. Pārējo viņš izvēlējās.

Pie vakariņām kuat kādā mirklī dabūju seksa piedāvājumu. Uz manu angliskā mierā pateiktu noliedzošu atbildi sekoja arī tīri mierīga atbilde, tomēr pēc tam bieži dzirdēju seksu pieminam. Bik jau sāka krist uz nerviem. Un tad nemitīgi viņš teica, ka viņam taču jājoko par seksu. Tā nu viņš laikam gribēja paŗvērst viņa seksa piedāvājumu tipa jokā... Nu kāda cita varbūt arī noticētu, bet man ir atbilstošs iespaids - itālis pat, ja vecs un vienacains, nekautrēsies piedāvāties. Un es nekautrēšos atteikties, ja man pat sanmarīnietis neuzrunāja, kurš ar mēģināja man visādi iestāstīt, ka mums jādara tas.

Intereses pēc uzzināju viņa horoskopu... :D Sakritība tāda, ka visi, kas seksu līdz šim gribēja, bija vienas horoskopa zīmes. Nu labi, ungāram, protams, es neprasīju (da i nesaprastu viņš neko), bet izskatījās, ka mierīgi varēja būt tas pats. :D

Comments:


Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2013-10-17 00:18 (Link)
kura ir tā horoskopa zīme? Skorpioni? Vai Dvīņi varbūt? :D
man gan laikam nav novērojumu tieši par horoskopa zīmes saistību ar sexa piedāvājumiem, bet tie jau varbūt arī atkarīgi no tā, kādas pašai tās visas saules/mēness zīmes. Tev varbūt piedāvājas vieni, man citi :D
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2013-10-17 11:59 (Link)
A Tev ta kuri piedāvājas, ja tādi 2 minējumi?
Man tie pirmie. :D Tie ir tipiski kārotāji. :D Vismaz man - mūžīgi. Tas džeks no Birmingemas, par kuru rakstīju, kurš ciemos brauca - arī precīzi, tipiski, neko pielikt, neko atņemt, bet atklāti arī pateica.

Tie otrie man uz attiecībām vismaz vairāk, nevis pliku seksu. :D
Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2013-10-18 09:57 (Link)
Es visiem neesmu prasījusi zīmi, bet pirmais minējums tieši tāpēc, ka esot tipiski - astrologi to ir teikuši.
Otrais - attiecību ziņā es pievelku lauvas (laikam jo mēness zīme man lauva), bet sexa ziņā - vismaz oho pārsvarā raksta dvīņi. Bet var jau būt, ka viņi tā raksta visām :D
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2013-10-18 11:24 (Link)

horoskopi

nu incīgi.
Nu tipiskāk vairs nav kur - vismaz man.
kur var uzzināt savu mēness zīmi?

UPD. atradu. Bet ir 1 ņepoņatka - mans dzimšanas laiks pēc vietas, kur atradu noteicēju, ir mazliet neskaidrs, jo tur ir pēc am un pm sistēmas (kāpēc nevar 24 h stundu sistēmā rakstīt) un man ir (kā mamma saka) precīzi starp. Tikko atradu, ka man sanāk tas, kas pēc apraksta neatbilst - vai nu mammai gribējās precīzu laiku, vai nu skaitļotājs melo? Es domāju, ka mammai drīzāk gribējās precīzu laiku vai arī pulkstenis dzemdību vietā steidzās. :D
Previous Entry  Next Entry