maga - [entries|archive|friends|userinfo]
maga

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 22nd, 2010|01:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīvdienās biju ciemos pie Liepājas draudzenes, kurai tagad ir ne tikai bērns, bet arī bulterjers. Tālajās dienās, kad mēs kopā ballējāmies pa Rīgu, viņa, kad sadzērās, runāja angliski, jo pirms tam krietnu laiku bija pavadījusi, dzīvojot Īrijā. Bet stāsts ir par to, ka tagad viņai ar bulterjeru ir jārunā angliski, jo viņš dzimis un audzis Britānijā. Mazā baltā haizivs Džeikijs ne tikai klausa uz pavēlēm sit down, calm down un in your place, bet arī izskatās pēc visnelaimīgākā suņa pasaulē, kurš, ja vien dagribētu, varētu šņaks un nokost pusi rokas.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:February 22nd, 2010 - 02:20 pm
(Link)
kāpēc visnelaimīgākais?
[User Picture]
From:[info]maga
Date:February 22nd, 2010 - 02:30 pm
(Link)
es nezinu, vai tā ir sugas īpatniba vai kadas citas raizes. vinjam actinjas tapat ir tik mazas, ka nevar saprast, vai tajas vispar ir kada izteiksme. bet purnam ir divas izteiksmes - atverta un aizverta mute. un tad vinsh vel piesoljo klat ar tadu nokartu galvu un apstajas pozaa paglaudi mani ik pa laikam. vispar jau shausmigi sunim ir nikt mazā dzivoklītī.
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:February 22nd, 2010 - 07:16 pm
(Link)
nu, principā suņiem (un dzīvniekiem vispār) ir ļoti labs raižu rādītājs - dzīvesprieks un apetīte. Ja tie abi ir, un suns labprāt spēlējas un skraida un normāli ēd, tad vairāk vai mazāk viss kārtībā. Protams, kā jau teici, tam ir vajadzīga platība, taču ir šķirnes, kas ļoti labi jūtas arī nelielā dzīvoklī, ja tam dod iespēju vismaz reizi dienā izskrieties. Katrā gadījumā ess pati esmu pilnīgi un kategoriski Pret lielo sugu turēšanu dzīvokļos, šodien pat redzēju milzīgu ņūfaundlendu, kas bija izvests pastaigā tepat Rīgas centrā - užas..
[User Picture]
From:[info]kants
Date:February 22nd, 2010 - 02:43 pm
(Link)
cik ta vecs sunīts?
[User Picture]
From:[info]maga
Date:February 22nd, 2010 - 03:14 pm
(Link)
nezinu isti, bet vajadzetu jau but cienijamos gados, jo vinsh ir paspejis gan dzivot ar britu gjimeni un pieciem berniem, gan ar draudzenes puisi anglijaa lidz parcelies uz latviju