mafia

Archive

February 5th, 2011

12:26 pm: Šodien uz kino. Redzēsim vai tas Melnais Gulbis mēsls vai zelts!

12:27 pm: Kāpēc tas zaķis ir narkomāns!?? Hrjuša laikam jau zem galda nonarkojies, šie vēl turas


03:29 pm: Dzīve nav tuncis
Ja es visās dzīves situācijās vadītos pēc tādas pašas spontāni intuitīvas pieejas kā šodien taisot kartupeļu-tunča sacepumu, tad arī viss cits man izdotos vienkārši perfekti!

10:23 pm: Pārdoma...
Lasu darba sludinājumus un man gribas vemt. Katrs idiots atvēris kādu sūda firmeli, uzrāvis template mājas lapeli, prasības uzstādījis kandidātam nereālākās, brīdina par nez cik atlases kārtām kaut vai uz prastu sekretāres amatu, bet sludinājuma tekstu pats nespēj normāli/pareizi uzrakstīt, bet pie vakancēm pieliek kādu asprātīgu šļuhas bildi vai ar piemēru nodemonstrē nožēlojamās algas aprēķinu, kurā paredzēts, ka airēsi viņa failboat aka firmu kā tāds ezītis un par to tev atmetīs vergu dukātus. Kopš pēdējo reizi skatījos sludinājums un šausminājos, domāju, ka trakāk vairs nevar būt, bet, acīmredzot, situācija tikai turpina pasliktināties. Baidos domāt, kāda izskatītos patiesā statistika (IQ ziņā visu pirmām kārtām....) par tiem, kas te palikuši un taisās par nez kādiem uzņēmējiem direktoriem.
Varbūt tiešām pēdējais mirklis kāpt Flika brīnumputnā un laisties uz kādu zemi, kur mazāk stulbību, algas maksā adekvātas un nav jāšausminās par vietējo biznesmeņu "profesionālajām" izpausmēm.

Powered by Sviesta Ciba