mafia

Archive

November 28th, 2008

10:40 am: ...vēlreiz ja :D
Daudz laimes dzimšanas dienā, [info]aspirins ! ;) Kā mēs esam pa šo gadu noskaidrojuši, galvenais ir- noturēties un vislabāk tas izdarāms kopā ar kādu :))





05:27 pm: Zin, kas interesanti, ka ķibinot rotas un darot visādus citus sīkus darbus, piemēram, tamborējot vai adot vai rakstot sms, man automātiski kā "stiprākā" roka kļūst kreisā roka. Parasti kko ķibinot, ik pa laikam atklāju, ka "eu, bet šito es tak daru ačgārni, jo to jādara ar labo roku" :) Lūk, arvien vairāk man nostiprinās pārliecība, ka varbūt būtu kļuvusi par kreili, ja nebūtu piespiesta mācīties rakstīt ar labo roku :D
Bet tā jau jauki, ka tagad abas rokas vienlīdz lietderīgi tiek izmantotas, atšķirībā no "tikai labročiem" un "tikai kreiļiem" :)

05:57 pm: Man kādreiz kkur bija tāda elektriskā giča, kurai varēja ieslēgt tipa tādu pavadījumu - nu tipa giča-sintezators or smth. Un karoči stāsts ir par to, ka tagad kkur dzirdot kādu dziesmu, kura pamatā sastāv no tieši tāda pavadījuma kā bija manai gičai-sintezatoram, man paliek slikti - jo cik stulbam jābūt, lai nespējot radīt pats, paņemtu kkādu vienkāršāko, stulbāko gičas-sintiņa pavadījumu??????? bļe.
sāp man tas, ka švaki ar izdomu cilvēkiem.

Powered by Sviesta Ciba