Mirkļu konservācija - Paardomas [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Paardomas [31. Maijs 2005|15:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Skaņas |David Bowie - If I'm Dreaming My Life]

Vakardien iesaaktaa saruna par referenduma rezultaatiem francijaa pavisam nemanot transformeejaas sarunaa par politisko situaaciju tepat pie mumsiim - Latvijaa. Un konkreetaak par latvieshu elektoraata nenoturiigumu un partiju pozicioneeshanos. Liidz ar to manii radaas zinaama neizpratne par vienu jautaajumu. Ja jau letinju nacionaalisti tik ljoti pozicioneejas uz latvieshu nacionaalaas identitaates saglabaashanu, norobezhoshanos no visa nelatviskaa utt, kaada vella peec vieteejie nacikji konstanti par vienu no galvenajiem punktiem savaa programmaa izveelas kristiigo veertiibu stiprinaashanu? Kur Uusinsh, kur Peerkons, kur Laima? HALO! wake up - Jeezus bija eebrejs! tas nevienu nemulsina?
reku tas pac Aadolfinsh - nobanoja ziemassveetkus, taa vietaa saaka godaat ziemas un vasaras saulgriezhus. kas tad ir to kristiigo veertiibu sludinaashana? leets populisms vai liidz galam neizstraadaata partijas doktriina? Ja jau atgriezhamies pie sakneem, tad atgriezhamies pie sakneem! Vai tomeer nee?
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:31. Maijs 2005 - 18:49
(Link)
es tieshi shito arii nesaprotu...
saka jau,ka vaig pie sakneem,pie sakneem atgriezties,bet laikam tad jau neviens nespeej atziit,ka pashi mainaas liidz ar laiku,kaadas veel saknes.vai arii nez,ko veelas,beeg no tagadnes...?
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:31. Maijs 2005 - 22:53
(Link)
Man liekas,ka tie partiju progi ir vienkārši cap ljap uzcepti un tajos ir atsauce uz visu vērtību saglabāšanu kādas vien ir iespējamas.Tas tā,lai kāds no potenciālajiem vēlētājiem netiktu apdalīts,ieraugot,ka mīļotās partijas programmiņā nav nekas,piemēram,par to pašu katoļticību vai atbalstu pensionāriem.Bet šis nacionālisms laikam jau tiek tendēts uz to,lai latviešu sirdīs iedegtu naidu pret LR lielāko "mazākumtautību".
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:1. Jūnijs 2005 - 07:36
(Link)
ai
manas domas laikam jau tapat zini.nekadas labas..pa manam tie nacionalisti tadi niikulji vien ir, kas nespej pienjemt to, ka dzive iet uz priekshu, bez vinjiem, jo vinji vienkarshi netiek lidzi vai ari nevelas savas prata mazspejas vai kadu citu vinjiem svariigu iemeslu delj.