Mirkļu konservācija - Atskaite [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atskaite [4. Feb 2005|11:54]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Sajūtas |labs]
[Skaņas |SWH Rock]

nu es te peec [info]chimera pieprasiijuma (un gan jau veel kaadam arii incee) raxtu jums
nu... laikam jau jaasaak no saakuma - TE VISS SUUKAA. saakot ar to, ka klaviatuuras ir nepareizas un man pus stundu jaameklee kur ir backslash un beidzot ar to, ka visur uzraxti ir TIKAI zviedru valodaa. ibijo! pat dokji, kas domaati tjipo starptautiskajiem studentiem - viss ir zviedriski. taatad - pirmie patiikamie paarsteigumi - zviedrietes nau nemaz taadi krokji kaa es domaaju. protams nau taadas kaa muusu zeltenes, bet ar gadiem kaa labs viins - tiiri taa neko paliek :) otrs bonuss- vinji nelieto atstarotaajus :D re ka mees neesam vieniigaa neapziniigaa tauta kaa mums meegjina ieskaidrot. bija arii paaris vilshanaas - te ir drausmiig netiirs, visi staigaa pa zaali, papiirus un viskauko met zemee, spljaudaas, peeeeeeeee. nu jaa plus peel pizgjii visu kas nau piesiec :D laikam jau krievu skola savu iespaidu actaaj :)

ok, tagad pa punktiem - ibraucaam stokholmaa - nekur nekaadu infodesku, jo visi protams zina kur kas atrodaas. novazaajaamies gar ostu pus stundu un alleluja - dievs mums suutiija mazu apaljiigu meiteenu :D izraadaas skukjis no Latvijas - jau kops 92 gada dziivo Zviedrijaa... tjipo izraadiija mums stokholmu, aizvizinaaja uz Linkopingu, liidz pat pasha muusu peer student namdurviim. kaartiiba pie taa dzeka taada, ka mans istabas haoss izskataas peec pedentiskuma parauga. 3 kakji (5 gadus veci, bet izskataas peec neattiistiitiem kakjeeniem),  neesaajas pa visu istabu, viskauko gaazh, pleesh, eed no visiem skjiivjiem kas staav uz galda... cerams, ka nesakjeeru dizenteeriju :)

paarnaxnjojaam, savaacaam savas istabas atsleegas - beidzot dusha! mmmmmmm, cik patiikama var buut parasta siltaa uudens struukla (speciaali priex [info]simphonia  - jaa jaa, duska, nevis klizma). tjipo istabinjas taa neko - cieshamas. vakaraa aizvilkaamies uz internationl students night vieteejaa pubaa. suudiix alus, daudz skalju cilveeku, kopumaa - man nepatika. bet njemot veeraa, ka taa ir gandriiz vieniigaa izklaide - laikam arii naakoshnedeelj jaaiet buus :D

aptuveni skaidra arii mana diplomdarba teema, vismaz kaukas par transporta logjistiku, kaa jau es veeleejos. tagad tikai jaasaak mekleet materiaali un jaakjeras pie darbiem :) vismaz pasham saus kabinets pieskjirts, kas arii ir bonusveidiigi. neviens netraucee. tagad tikai jaameegjina kojaas kompis kaukaa dabuut. ai, viss. apnika man jums raxtiit. kad buus vairaak iespaidi - mosh kauko uzskriceleeshu, ja labi paluuxiet  :D

LinkPiebilst

Comments:
From:[info]chaika
Date:4. Februāris 2005 - 13:20
(Link)
ko čīksti-gan ar laiku samierināsies, jo nav tik drūmi, kā ziemā izskatās:D

rakstību neatceros, bet - [en štūr štark]:D
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 14:33
(Link)
es neesmu pieradis samierinaaties :D buus vien jaaizdresee tie zviedri vai jaaprobezhojaas ar krievu, letinju un lietuvieshu kompaanijaam :D
From:[info]chaika
Date:4. Februāris 2005 - 14:40
(Link)
ar ko Tu tur vispār esi kopā aizbraucis?
skaidrs, ka savā barā jau zviedrus neiemīlēsi-ej ar sapratni nevis revolūciju!
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 14:55
(Link)
aizbraucu es kopaa ar chemodaanu :D un nedomaaju, ka man zviedri any way iepatixies. nepatiik man cilveeki, kas atraisaas tikai dzeerumaa - es kaa mazdzeeraajs taadiem cilvinjiem neuzticos. vot spaanji cita lieta - iekurbuleejaas no pus vaarda. krievi arii sirsniigi. a zviedri priex manis paaraak atsaldeeti :)
From:[info]chaika
Date:4. Februāris 2005 - 15:01
(Link)
ir ir-bet es domāju-ar kādu kompāniju aizbrauci-Tu ne viens no savas augstskolas?
skaistākais jau ir tajā internacionāļu sajaukumā/sajukumā...nu zviedri ir zviedri-es jau tālāk neizteikšos-man jau viņi arī galīgi nē..man tikai jūsma par to viņu paveikto attiecībā uz sociālo vidi..
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 15:04
(Link)
nu skatoties tajaa studentportalen vai kaa vinsh saucaas - te ir 2i letinji (ieskaitot mani), viens dziivo netaalu no manis. bet nu zinu, ka no muusu uni veel vismaz 3 cilveekiem te jaabut. kaut gan no otras puses - nau man iipashas veelmes vinjus te mekleet. es jau taac vientuljnieks.
From:[info]chaika
Date:4. Februāris 2005 - 15:08
(Link)
tad jau zviedrija Tev īstā vieta-tur var tik sasodīti vientuļi padzīvot-viņi tak visi savā dziļākajā būtībā liekas tādi vientuļnieki-tāpēc jau tā mīl to savu māju kužināt-katrā logā 2vas lampas un nez kādas drapērijas...ak jel...bet kā Tu DD parakstīsi bē visiem ķļņīāš???:D
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 15:19
(Link)
redzi, pasaulee visam jaabuut liidzsvaraa, ja es esmu vientuljnieks, man vajag, lai kaac ar mani socializeetos. krievi piem un amiishi ir pietiekoshi uzbaaziigi, lai to dariitu, bet tie zviedru duriki vaaraas savaa sulaa. any way, gan jau izdziivoshu :D laikam Cake dziedaaja - i will survive.
From:[info]chaika
Date:4. Februāris 2005 - 15:28
(Link)
Gloria Gaynor
OF CORSE YOU WILL!:D

e.n.Hellsar Sverige!
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:5. Februāris 2005 - 14:13
(Link)
francuuzi arii ir loti atveerti, draudziigi, laipni :)
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Februāris 2005 - 14:20
(Link)
nu, paldiesinj par iespaidiem, interesanti!
galvenais jau, ka nedabuuju tik saapiigi vilties zviedru meichaas! ;)
he, peec Tava apraxta saak shkjist, ka mees dziivojam gandriiz vai Paradiizee.. :)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 14:32
(Link)
sena patiesiiba - nekur nau tik labi kaa maajaas :)
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Februāris 2005 - 14:39
(Link)
tas jauki, ka shii atzinja apstiprinaas arii Tava gadijumaa. taatad neimigreesi, bet atgrieziisies pie Latvijas Zelteneem! :)))
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 14:56
(Link)
es jau nekur migreet i netaisiijos. nevaru iedomaaties sevi dziivojam nekur citur.
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Februāris 2005 - 15:07
(Link)
ahaa, a ja nu kaada zviedriete Tevi panjemtu un iezhmiegtu padusee un nekur vairs nelaistu??? :P Neko jau nekad nevar zinaat.. :)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Februāris 2005 - 15:18
(Link)
nafig man zviedrietes :) man sava latviete ir un neticu, ka kaukaada zviedriete par vinju var buut labaaka :P
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Februāris 2005 - 15:42
(Link)
nu re, par to jau arii man prieks! :)
From:[info]simphonia
Date:4. Februāris 2005 - 21:34
(Link)
eu taa zviedrija toch nerulle, ja jau pat klizmas tur nav:D

a tu skaties uzmaniigi -arii siltaas dushaas meedz buut prusaki :))
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:6. Februāris 2005 - 15:52
(Link)
jaa, jaa, taa ir - es vakar biju Ceesiis, btw :) - tur Ciiruliishu hotelii TAADS ragulops vannasistabaa pa sienu noraapoja! labi, ka es tomeer izleemu tur neiet dushaa... ja nu kanalzaacijas demoni buutu mani savaakushi :D
From:[info]simphonia
Date:6. Februāris 2005 - 17:43
(Link)
ragulops ;DD
ko tu dariiji ciiruliishos?? es pat aizmirsu kas tie taadi ir, liekas tur bija baseins,trenazhieru zhaale un veel shis tas, bet viesniicaa NAV buuts! no aarpuses izskataas peec bomzhatnjika.
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:6. Februāris 2005 - 18:03
(Link)
nu iekshaa ir taa - remonts vannasistabaa izmaksaajis apm 3,50 Ls, bet istabinjaa - bik virs 10 Ls :) nee, nu patiesiibaa - galiigi nemaz nav taa trakaakaa vieta, kur gadiijies buut. jaa.. un sauna un baseins tur ir labi, bet tie ir citaa eekaa - ne viesniicaa - veel bik pa to celju uz priekshu. nu jaa...a es tur biju beernus aukleet :)
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:6. Februāris 2005 - 18:04
(Link)
aa, jaa - un no normaalas paartikas devas (t.i. siltaas pusdienas un vakarinjas) man piemetaas caureja - ATGRIEZHOS NORMAALAA STUDENTA REZHIIMAA :D
From:[info]simphonia
Date:7. Februāris 2005 - 05:39
(Link)
:DD riktigs eiroremonts, taa izskataas tur veikts!!:D
nu ja, taa arii domaaju, ka tas ir tur pa to celju!!:D

hha pilnigi atcereejos savus ceesu laikus sakaraa ar to neeshanu :)) bet bija arii plusi, vismaz -10 kg :DD