Mirkļu konservācija - Wac Ze Big Diil, ppl? [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Wac Ze Big Diil, ppl? [6. Jan 2005|02:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 10:31
(Link)
kurš par ko maxā? :)
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:18. Janvāris 2005 - 14:04
(Link)
bet tāpat sēdēt uz zaraina dēļa, par kuru tu neesi samaksājis, pietam, arī nav kaifs.
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 14:12
(Link)
viennozīmīgi lielāks, nekā ar Linux!
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:18. Janvāris 2005 - 14:15
(Link)
kādēļ lielāks? tu esi mazohists or something?
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 14:45
(Link)
or i dont have problems with all dat shit?
es esmu estēts:D
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:18. Janvāris 2005 - 15:28
(Link)
funny thing is, ka man liekas, ka tu esi kārtējais nabadziņš, kurš dzīvo ar stereotipu, ka linux ir grūti lietojams, grūti konfigurējams, un vispār tikai geekiem. izskatās, ka tev ar to nemaz nav sanācis saskarties, un tu nemaz nezini par ko runā.
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 15:42
(Link)
tīri tehniski man toč nav ne jausmas, ko Linux sevī tik krutu ietver (nu tb kaut ko zinu, bet tik un tā nenovērtēju), bet praktiski ir nācies saskarties pietiekami, lai man viss tas pasākums kretinētu, saprast var, bet vizuāli neciešams materiāls komplektā ar lēnu datoru, jo uz tādiem jau tikai Linux turās-citi nepavelk..

to sum up: ticu un saprotu, ka Linuxam ir 100 un 1 kruta fīča, bet piedod man estētei-mietpilsonei - neciešu es skatīties uz/darboties ar saviem dokumentiem Linuxā!!! I hate all these penguins, mozillas..bla bla
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:18. Janvāris 2005 - 15:58
(Link)
rekur mans desktops, un nemaz nemēģini pateikt, ka tas izskatās sūdīgāk par windows. ja tev, estēte, ir sanācis saskarties tikai ar dauņu uzliktu linux, tad nesaki, ka tas ir garām. linuxam ir arī 100 un 1 vizuālais noformējums iespējams.
es īsti nesapratu ko tu gribēji teikt ar tiem lēnajiem datoriem un linux nepavilkšanu, bet teikšu, ka linuxam ir 5x labāks (vai plašāks?) hardware supports nekā windām.
jā, man arī nepatīk mozilla, bet firefoxam gan nav nevainas - ātrs un iespējām bagāts. varbūt atkal esi mēģinājusi darboties ar saviem dokumentiem izmantojot nepareizās programmas? jā, pieļauju ka tad tas tā varētu būt, bet man AbiWord vai OOo patīk labāk par M$ ekseļiem vai wordiem. man gan tādus maz sanāk izmantot, esmu laimīgs par to.
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 16:14
(Link)
jā-jā-sākās Linux knopix un kā viņus tur visus...nu smuki, smuki, zināms, bet man tiešām ir bijusi saskarsme (un kas pastiprina manu naidu-piespiedu kārtā) ar RedHat/Mozilla un tml Linuxiveidīgajiem...tb augstskolas linuxizācijas projekts, lai nebūtu jāmaina vecie datori - tie ārtāk darbojoties ar Linux, ja pareizi sapratu..gala rezultātā mani WOrd dokumenti OpenOfficā samačkājas šķībi greizi, PowerPoints OpenOffica tai prezentāciju variantā neverās vai sagļuko..aj nu mani neizārstēt no tās traumas tik viegl..
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:18. Janvāris 2005 - 16:21
(Link)
jā, es aptuveni varu iedomāties ar ko tev ir nācies saskarties. anyways - par to word un openoffice - tā jau ir worda problēma, ka openoffisā viņi izskatās galīgi garām, jo openoffisā taisīti word dokumenti izskatās tieši tā pat wordā. anyway nav labi dzīvot ar tādu stereotipu - labāk pamēģini kādu normālu distributīvu, un sapratīsi, ka tik traki nemaz nav, un pēc pāris nedēļām sapratīsi, ka patiesībā ir baigi labi.
From:[info]chaika
Date:18. Janvāris 2005 - 19:12
(Link)
:D gan dzīve piespiedīs mani iemīlēt Linux:D