Mirkļu konservācija - Domas [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Domas [14. Dec 2004|19:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:15. Decembris 2004 - 17:07
(Link)
vel ES mums vajag, lai kads neizdoma sakt ar mums karu, zinadami, ka esam maza, vaja valstina. mums ir stipra aizmugure, bet, protams, politika ari ES ir netira.. mums iecelosanai uz daudzam valstim nav vajadzigas vizas, Meksika ari mums atlava brivak iecelot bez garajam rindam, tiraks gaiss darba tirgu... savas prieksrocibas jau mums ir ;))) ja, citu domu uzspiesanu es pilnigi neatbalstu - katrs dara un doma, ka velas! un ta kristigas baznicas ietekme jebkura bridi var sakt supoties... nekas nav muzigs. un katram sunim vajag curat, kad ir kritiskais bridis, uzaug bieza ada un tad jau vienlaga - kristigas baznicas darzina vai pie mukiem. ;)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:16. Decembris 2004 - 00:30
(Link)
karu, phe! shaubos, ka ES baigi no kara muus pasargaas, driizaak jau onkulis NATO ar lielo amiishu baksi vareetu steigties paliigaa, bet kameer atskries - te jau tikai kodolziema buus iestaajusies. un politikas jebkur nau paaraak tiira padariishanas - ne pie mums, ne ES nedz arii kur citur. un ja godiigi, man ir dzilji zem nabas cik lielaa rindaa man jaastaav lai tiktu Mexikaa, taapat tur tikai viena laba lieta ir - tequilla :D un runajot par darba tirgu - nau jau taalu piemeers jaameklee - taa pati Laval & Co lieta - muuseejie nevar pat ar Zviedriem tikt galaa un ES pat ausi nekustina shajaa lietaa, kur nu veel ar ko smagaaku. ufffffff, nu savu niknumu par ES es izspljaavu :D vispaar jau taa viena no manaam miiljaakajaam teemaam :D pat mans politologjijas pasniedzeejs - visai ietureets un cieniijams cilveeks reiz lekcijaa diskuteejot ar mani par sho teemu saaka necenzeeti lamaaties (jaa, blje, es ar to lepojos :D)
un kristiigaa bazniica taapeec jau churaa bixees, ka taa ietekme saak shuupoties un liekus satricinaajumus vinjai nevajag. shodien bija interesanta intervija ar Latvijaa dziivojoshajiem turkiem, arii vinji uzskata, ka ne ES Turcijai, ne Turcija ES nau vajadziigi.
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:16. Decembris 2004 - 17:18
(Link)
Mexika ne tikai tekila, tur ari skaistas majas, daba... man jau baigi patik, gribu aizbraukt ;)
ja godigi - kristigas baznicas era ir beigusies, man personigi vina... khhmm... labak neteiksu, lai neaizskartu kadu, piem. DB..
sorry, man galva pilna, bet zinu, ka tulit ko izdomasu ka atsist atpakal tavu tekstu! ;))))) gluzi tomer nepiekritu.
hmmm... diskutants tu labs! ;)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:16. Decembris 2004 - 18:07
(Link)
labs? NEE - lielisks :D!