Mirkļu konservācija - Domas [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Domas [14. Dec 2004|19:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:15. Decembris 2004 - 12:13
(Link)
islams neiederas Eiropas kultuuraa.. piem., vinjiem ir sauklis - zobs pret zobu, viss jaatriebj, patriarhaats, daudzsieviibas, alkoholu vispaar nedzer, bet zaali ar uzviju piipee un vel nez kas.. tas ir vienkarshi smiekligi - turcija un Eiropaa!
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:15. Decembris 2004 - 15:17
(Link)
man skjiet zobs pret zobu ir no vecaas deriibas nevis no koraana (cik nu es vispar no religjijas sajeedzu). bet vispaa ja es buutu ticiigs, laikam buutu musulmanis - ja neskaita to, ka smigot nedriixt - viss paareejais rulz, jo seviskji daudzsieviiba :D padomaa, cik mums latvijaa maz viirieshu - ieviesham daudzsieviibu un probleema atrisinaata :)
[User Picture]
From:[info]asaa
Date:15. Decembris 2004 - 16:59
(Link)
tad jau redzesim ka viss izvertisies. tacu iebildisu - islams ir dzivesveids. dzive, kadu dzivo daudz, daudz cilveku.. nevienam nav nekadas tiesibas vinus pazemot, apsaukat vai vinus ienist tikai del religijas. varbut, ka vini doma, ka mes esam divaini, ja virietim ir viena sieva, vins dzer, ir maigs un miermiligs... vini nav ne ar ko sliktaki par mums.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:16. Decembris 2004 - 00:32
(Link)
tikpat labi arii kristietiiba ir dziivesveids, logjiski, ka religjija uzliek savus shablonus un pakljaaviigaakajiem tas kljuust par dziivesveidu, mentalitaati un domaashanu. un katram ir tiesiibas apsaukaat, ieniist un pazemot cilveekus da jebkaadu apsveerumu deelj, tikai jaareekjinaas, ka to pashu var arii dabuut pretii :)