Mirkļu konservācija - [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[1. Nov 2011|15:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kād es biju maziņš, man likās, ka es būšu ļoti liberāls attiecībā uz manu hipotētisko bērnu vizuālajām izpausmēm - lai tik skuj grebenes, liek pirsingus vai gluži otrādi - ģērbjās viscaur rozā. Par tetovējumiem, implantiem vai tuneļiem 10 gadu vecumā es diez ko nepriecātos - tās tomēr ir paliekošas sekas, bet nu gan jau pieciestu.

Bet tagad, kad es esmu... joprojām mazs un bērni joprojām tikai hipotētiski, es esmu sapratis, ka ja mājās uzradīsies mazs hipsters vecmāmiņas mētelī ar nemazgātiem matiem un notaukotām biksēm - izlikšu uz ielas un izsvītrošu no testamenta!

Sakrājās pastaigājoties gar Spīķeriem.
LinkPiebilst

Comments:
From:[info]pievakare
Date:1. Novembris 2011 - 17:35
(Link)
svītro vai nesvītro ārā no testamenta. LV tiesa pirmās pakāpes mantiniekus atsvītro atpakaļ un testamentu atzīs par nederīgu visos tā punktos.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:1. Novembris 2011 - 19:04
(Link)
Pārlasīju civillikumu - varētu mēģināt aizbildināties ar 428. punkta 1. apakšpunktu, uzskatot, ka hipsterbērns aizskāris manu godu esot cilvēkam necienīgā izskatā.
[User Picture]
From:[info]evy
Date:1. Novembris 2011 - 18:00
(Link)
piedod, bet es pārsmējos...atcerējos sevi padsmitgadnieci, kad domāju, jā, es gan savam bērnam visu atļautu (jo mana konservatīvā mamma turēja mani grožos). tagad savos divtikpadsmit ņemos gan tev piekrist :)
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:1. Novembris 2011 - 18:56
(Link)
Es domāju, ka tas ir audzināšanas jautājums - tīnim ir tikai likumsakarīgi sacelties pret vecākiem, bet ar gadiem saproti, ka senči nemaz ar pirkstu taisīti nebija un vairums sāk atkārtot savu vecāku uzvedības paradigmas.
[User Picture]
From:[info]antikrists
Date:1. Novembris 2011 - 20:09
(Link)
Tavs nabaga potenciālais hipsterbērns :D
From:[info]chaika
Date:2. Novembris 2011 - 16:59
(Link)
:))))))))))))