Mirkļu konservācija - maajup celjaa [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

maajup celjaa [11. Jun 2004|00:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Sajūtas |miegains]
[Skaņas |Skunk Anasie - Secretly]

pulkstens kaadi pus 12, es eju pa ielu, kaut gan labpraat paseedeetu darbaa veel ilgaak, uz maajaam negribaas iet - vienkaarshi gribas pabuut vienam, bet nu... whatever. cilveeki japaanju restoraanaa eed sushi un dzer tradicionaalo japaanju dzeerienu - CocaCola :D kaut gan Kabuki jau taada ieskrietuve vien ir - parodija uz japaanju McDonalds. garaam ar 30 sekunzhu intervaalu aizbrauc divi troleibusi - nez kaapeec abi 23ie :) bet nu man jau uz 22o jaakaato, blje reizeem tomeer izjuutu vajadziibu peec mashiinas - vareetu vienk aizbraukt kaut kur pie ezera un skatiities neeness atspulgaa uz uudens... aaaaaaaa, veel ir taac barchuks kaa Sheervuda (laikam), eju garaam - durvis valjaa, skalja muuzika, dejo un bljaustaas apdzeerusies tauta labaakajos gados (taa ap 30-40), gribeejaas tur ieiet, noseesties pie baara letes, pasuutiit teeju ar pienu un vienk seedeet un kluseet un nepieveerst apkaart notiekoshajam nekaadu uzmaniibu - nu taa vienk kontrastaa notiekoshajam vispakaart, bet nee, jaaiet tomeer uz pieturu...

ieshu guleet

P.S. maybe kaac zina kur var dabuut bungu tabus vairaak nekaa 5 Skunk Anasie dziesmaam, kaukaa iepatikaas man kaa tur speelee, bet pasham pieraxtiit slinkums :)?
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:11. Jūnijs 2004 - 07:26
(Link)
Šērvuda - vieta, kur justies kā totālākajā ieskrietuvē, bet tanī pat laikā justies brīvi... neslikta vieta, ja gribās kņadu ap sevi...
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:11. Jūnijs 2004 - 15:16
(Link)
es ar' gribu braukt uz ezeru naktiis meenesi skatiities, vieniigi neizjuutu nepiecieshamiibu peec mashiinas, bet gan peec tiesiibaam.. vai arii uz juurinju..
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:11. Jūnijs 2004 - 15:25
(Link)
he he, nu tad jau vareesi mani kaadreiz aizvest, kad taas sasodiitaas tiesiibas nokaartosi :D
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:11. Jūnijs 2004 - 15:55
(Link)
njaa, neko citu taas naf pelniijushas kaa sasodiitaa rozaa papiiriisha nosaukumu, kas bendee nervus un macinja biezumu..
var jau buut, ka kaadreiz aizshausim ar' =)
[User Picture]
From:[info]zyto
Date:11. Jūnijs 2004 - 22:04
(Link)
Interesanti vērot visu no malas, it sevišķi steidzošos cilvēkus uz ielām. ;)
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:11. Jūnijs 2004 - 23:52
(Link)
Secretly ir neaprakstāmi burvīga dziesma! Kad viņui izdzirdēju pirmo reizi es biju apstulbis. Kā sapņos, kautkādā citā pasaulē nonācis.
pretstats. he,,,sēdēt vientulībā un klusībā, kur notiek dzīres. :)