Mirkļu konservācija - Jopcik [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jopcik [2. Jul 2005|01:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Skaņas |Future Sound Of London - Space Night V]

Shodien parunaajos ar vienu sen neredzeetu cilveecinju - reizeem noder lai paskatiitos uz pasauli nedaudz citaadaak. Konstateeju faktu, ka man ir 23 gadi un 24 jau arii nau aiz kalniem. Te nesen darba intervijaa spriedeleeju par to, kaadu redzu savu karjeru peec 5 gadiem, bet kaut kaa man neienaaca praataa, ka tad jau man buus gandriiz 30! blje! es esmu vecs, bet man ne gjimenes ne beernu, ne uuberiigas karjeras. Nu ok, mani senchi arii appreceejaas tikai 25 gados laikam, nerunaajot jau par to, ka es muteriitei piedzimu 40... bet nu jopcik, es negribu, lai maniem siichiem sencis buutu pensionaars. kaut gan no otras puses - man tak vareetu buut jauna sieva :D but then again - sievu tomeer gudru gribeetos, nevis infantiilu blondiini, uz skaidtumu var arii pa TV paskatiities vai uz tejaateri aiziet. Labi, ka vismaz es neesmu sieviete - citaadaak ieskaitiitu sevi jau vecmeitaas. Dzekiem shajaa zinjaa tomeer vieglaak.

Es esmu noguris.
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:2. Jūlijs 2005 - 01:59
(Link)
par to labāk nedomāt! :)))

es laikam prātā sajukšu tavā vecumā, nav jau aiz kalniem :P
bet man ir gudra meitene, nē es negribu teikt sieviete, jo tas izklausās veci! Precēšanās, tas laikam mums nav padomā, ;ģimenes dzīve dotajā brīdī man ir neiedomājama, neiespējama! man vēl jāizaug! :))) karjera, nez laba ģitārista un fotomākslinieka karjera mani pilnībā apmierina. Ak, aizmirsu par sapņotāja statustu, ah, arī reālista. Visu saliekot kopā iznākums rādās labs. Pozitīvi. Life suks, but i like it! jomajo. kur dzīves jēga, kur sasodīās atbildes, nē nu man ir savas, ir jau labi! ;)))
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Jūlijs 2005 - 13:35
(Link)
"laba ģitārista un fotomākslinieka karjera mani pilnībā apmierina" par shito gardi nosmeejos :) nee, nu veixmi un izturiibu un taa, protams :) bet nu tas manaa skatiijumaa nav tik viegli. kaut gan... es jau arii vareetu teikt, ka Nobela miera preemija vai paaris Grammy mani tiiri labi apmierinaatu :)
From:[info]krix
Date:2. Jūlijs 2005 - 14:04
(Link)
tā nu tas ir.. laiks un gadi nezināmu iemeslu dēļ kaut kur skrien un pazūd..
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Jūlijs 2005 - 13:33
(Link)
ehh tu, blondiine :)
[User Picture]
From:[info]evy
Date:2. Jūlijs 2005 - 16:03
(Link)
njaaa,shkjiet arii es esu iesuunojusi te dubajaa savos 23 gados...sevishkji ja apkaart tik daudz 19-20gadiigu cilveecinju...
a bet es sevi mierinu ar domu ka neko jau nenokaveeshu, at least es izbaudu dziivi nevis truli eksisteeju :)))
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:4. Jūlijs 2005 - 13:36
(Link)
nu peec 3-4 gadiem tie 19-20 gadiigi arii buus 23gadiigi :)