|
Jūlijs 14., 2008
lyrfeel | 03:30 Es nezinu, vai man sanāca tāds īsts, riktīgais... Es vienkārši notīrīju pilnu katlu ar upenēm, uzlēju drusku ūdeni un kādu kg cukura, un vārīju, kamēr neputojās vairs. Tad pagaršoju, vai ir labs, bija labs. Vienkārši lēju burkās, kuras pirms tam bij vārošā ūdenī drusku apvārītas... Vākus virsū un miers... Man vispār sanāca par šķidru, man liekas. Vēl vairāk cukura un mazāk ūdens laikam vajadzēja. Bet pirmos slīcējus jākucina...
Bet saldētavā es arī saliku divas vai trīs jaunas ogu porcijas... Man gan vēl no pagājušās sezonas bij daudz palicis pāri, neapēsts... 8)) Šogad vajadzēs cītīgāk ēst pa ziemu
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |