Mīļās muļķībiņas - Piģedz

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Marts 3., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:02 - Piģedz
Pati vienmēr esmu uzskatījusi, ka vajag uz to veselīgo pārtiku pāriet. Izrādās, ka pasaule to patiešām pamazām dara. Bet man nebij ienācis prātā, ka tas pēkšņi kļūs tik nenormāli dārgi, un būtībā ir visu mūsu valsts finansiālo problēmu pamatā! Ir pieprasījums [pēc veselīgākas, kvalitatīvākas pārtikas visā pasaulē], tad attiecīgi visiem, visiem, visiem pasaulē šo produktu piedāvājums kļūst attiecīgi dārgāks, lai būtu vēl arī peļņa!!

Man liekas, ka tieši otrādāk vajag - visu veselīgo, labo cilvēkiem dot un dot, darīt pieejamu, lai cilvēkiem turas laba veselība un veselīgs dzīvesveids, un līdz ar to veselīgāks prāts un labāka domāšana! Jo labs ēdiens ir pirmā pamatvajadzība! Ja cilvēkam nav jāpavada visu savu laiku un jātērē enerģija vien tam, lai izcīnītu sev normālu ēdienu (kā tas būtībā šobrīd pasaulē ir, sevišķi nabadzīgākajiem), tad visu to varētu veltīt citām vajadzībām! Ja ir spēks un veselība, var tak labāk strādāt! Ja labi strādā, tad var izdarīt, sabūvēt milzīgas labas lietas! Celt kultūru, turpināt paaudzes, nodrošināt nākošajām paaudzēm labus apstākļus un gādāt garīgo un materiālo mantojumu. VISS BŪTU LABI!!

Bet notiek ačgārni... Un viss tikai maza procenta bagātnieku naudas pelnīšanas pēc... Es nespēju to aptvert...

Jo vairāk par šo visu gruzos un domāju un bezspēcībā nolaižas rokas, jo vairāk prasās vienkārši paņemt un aiziet no šīs dzīves. Bet man ir, dēļ, kā dzīvot, protams. Bet es no savas dzīves gaidu vairāk, un nespēju samierināties, ka esu mazs puteklītis pret visu pasaules stulbuma un netaisnības varenību, kas mani vienkārši drāž smadzenēs.

(saki)


> Go to Top
Sviesta Ciba