Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Februāris 11., 2008


[info]lyrfeel16:15
Paldies Tev par padomiem!!
Es tā arī darīšu. Rehydron vīrs mājāsnākot atnesīs, banānus arī likšu atnest.
Šķidrumu kaut kādu jādod jebkurā gadījumā pašlaik, tad nu es sagatavoju novārītas kumelītes... Vienu pudeli jau ņammādams izdzēra. Vēl divas pa dienu tādas jāizdzer....

Zvanīju dakterei, viņa nodirektēja, ka jādod rīsu putru un tās pašas kumeles. No zālēm ieteica Linex, lai iebarojot viņam to pulverīti no kapsulām. Mums pašiem kad bijis vajadzīgs, tad diezgan labs tas Linex, uzlabo mikrofloru zarniņās. Tas man ir pie rokas, to pirmo iedošu.

Skatīšos, kā būs, kad viņš pamodīsies. Kā uzvedīsies. Šausmīgi, šausmīgi negribas uz slimnīcu braukt ar bēbīti, pa visu vari gribas, lai mājās viņam paliek labāk un lai viss ir kārtībā... Neesmu gatava tam, ka viņam nopietni slikti... Muļķīgi šitā runāt, protams, jo kura mamma tad tam ir gatava!! :( Neviena negrib, lai bērniņš slimo.

Es pat nezinu, ko īsti viņam dot ēst šodien! Rīsu putra būs, bet ko vēl... Plānā bij samalts vārītas cūkgaļas filejas gabaliņš un vārīti puķkāposti... Vai labāk kartupeļi ar burkāniem? Vai tieši tos labāk nedot?... Varbūt vispār īsti nevajag viņam tagad baigi ēst?
Vot šitā apjukusi esu 8|

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba