Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 16., 2007


[info]lyrfeel00:49 - Māsīcas kāzas
Jāpieraksta, kamēr visu atceros daudz maz...


Vispirms, protams, baznīca. Cilvēku nedaudz, bet pietiekoši. Lauriņa - skaista, skaista... Kā ieraudzīju savu mazo māsīciņu nākam iekšā baznīcā, tērptu līgavas kleitā, ar smalku plīvuriņu, es tāā apraudājos no aizkustinājuma... Tas bij tik skaisti, tik sirsnīgi! Meitenes sapņa piepildījums! Skanēja Elvisa "Can't help falling in love".

Mācītājs ilgi un pat smieklīgi tarkšķēja par izvēlēto datumu - kā nekā, piektdiena, 13.! :D

Tad smuki viss, kā pienākas, salaulāšanās, solījumi, gredzeni, bučas, paraksti. Daudz smuku bilžu.
Arī ārpus Torņakalna baznīcas smukas bildes, Laura būs priecīga. Viņa vienmēr bijusi tāda dāmiņa, un mācās jau arī sievišķīgu lietu - kosmetoloģiju.
Pēc baznīcas šampanietis un pīrādziņi zālītē, tad gandrīz visi pie fotogrāfa, pēc tam pa mašīnām un tad uz jaunā pāra veco skolu - Mārupes videni. Kā nekā - viņi pazīstami kopš 6. klases, tur arī sagājuši kopā, un tagad klasesbiedri un divas bijušās skolotājas uzrīkoja gan pāris "mācībstundas", gan kāpšanu uz skolas jumta, gan dejas aktu zālē... 8) Man arī bij interesanti tur iegriezties. Es tur pabeidzu devīto klasi pirms 7 gadiem...

Pēc tam visi devās uz Alvila vecāku mājām - pa vidam visādas atrakcijas, šķēršļi, "vārti", daudz jautrības - viss, kā pienāks. Galvenais - laiks bija ļoti feins!

Pēc tam, kad tas viss padarīts, tad ar mašīnām un ar busiņu brauca visi uz Ķegumu. Alvils Lauru nesa pāri visam Ķeguma HES tiltam pāri pičpaunā! :D

Tad viņi devās uz Lielvārdi, un no turienes, savukārt, peldēja ar kuģīti pāri Daugavai, uz viesu māju "Rēzijas", kur viņus jau gaidīja viesi. Smuki pielīgoja, izkāpa, ar visādām atrakcijām un simboliskām kāzu izdarībām nonāca līdz svinēšanai, sēdēšanai pie galda. Galds bij ok - kartupeļi, lasis un augļi bij garšīgi, pārējais - so, so... Alkohola, protams, bij nenormāli daudz, un visi arī pamatīgi dzēra. Arī mēs ar vīru pa šļukai ierāvām! 8]]
Tad dejas, spēles ar drusku perversām izdarībām, mūzika man nepatika, bet tas ir cits stāsts.

Tad bij mičošana, krastmalā, lapenē. Mēs ar māsu dziedājām.
Pēc tam jau nesās tusiņš kā jau jauniešu tusiņš. Visādi prikoli bija, visādi sviesti ar, visu es nepiefiksēju, jo ik pa laikam biju aizņemta ar bēbi. Visā visumā ļoti pozitīvi, sirsnīgi un mīļi bija, jo Laura ar Alvilu tādi gaiši cilvēki ir, visi viņus mīl un mīļo, un paši viņi bija pārlaimīgi un apmierināti ar savām kāzām.

Viesu nams bij superīgs. Tik daudz visādu veidu, kā atpūsties un izklaidēties! Stikla zāle, trepītes, balkoniņi, galdiņi, baseins, laiva, katamarāns, parks, šūpoles utt. Katrs varēj atrast sev foršu veidu, kā labi pavadīt tur laiku. Istabiņas arī omulīgas, tīras un komfortablas.

Es līdz ar pirmo gaismu aizgāju čučēt, gandrīz pat izgulējos. No rīta daudzi vēl nebija beiguši svinēt, daži bij pagulējuši, bet viss pilnā sparā notikās - brokastis, peldēšanās, dziedāšana pie galda, daži uzdevumi, tosti. Pēc tam bij jāsāk vākties prom, tad noplīsa pasūtītais autobuss, nācās gaidīt ilgāk. Beigās kaut kā aizbrauca visi, un nākošais mērķis bija Lauras vecāku vecā māja Pulkarnē. Es tur pabiju pāris minūtes - kamēr atbrauca nākošais transports, kas uz Rīgu veda - pasūtītais autobuss. Aizveda līdz pat mājas durvīm! Un mums pasāciens beidzās! 8]] Jaunlaulātajiem beidzās tikai šovakar - viņi vēl Valmierā viesu namā bijuši. Bet es jau dabūju pirmās bildes! Tagad parevidēsim, ko dot un ko nedot viņiem.

Tā, tagad pagulēšu un rīt (vai kādā citā piemērotā brīdī) uzrakstīšu "sulīgo" daļu - kā man pašai ar savu ģimeni tajā visā gāja, un kādi vēl pigori notikās, un visus būtiskos sīkumus ar.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba