Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Maijs 27., 2007


[info]lyrfeel11:59
Bāc, es gribu uz to GROGYFEST Skonto stadionā! :(

Šodien tur būs The Rasmus (nu kruta taču!!) un galvenais, Tribes of The City! Nu diktām, diktām jau gribēju "traibus" dzīvajā dzirdēt... Es biju sev apsolījusi, ka pēc dzemdībām kad atkopšos, tad noteikti aiziešu "traibus" paklausīties... Šitā varētu būt tā reize, jo tas koncerts takš par brīvu būšot!!

Bet kā lai es eju? :/ Koncerta programmas nekur nav, es nevaru aiziet uz sazincik stundām, no 16.00-23.00! Es gribētu aiziet tieši uz man interesējošām grupām. Tie pārējie letiņi un igauņi man neinteresē, es gribu "traibus" un "rasmusus"!!
Varbūt man cerēt, ka tieši šīs divas būs pašās beigās, pašā vakarā? Bet nu atkal - kā es naktī no tā stadiona mājās atkulšos?! 8(

Nav arī, kur bebīti atstāt, pat ja es tik uz stundām trijām aizietu. Tieši šodien mana mamma aizņemta. Vīrs uzreiz pateica, ka uz tādu sūda koncertu neiešot. Palikšot mājās un strādāšot. Ja strādāšot, tad nevar pa to laiku bērniņu pieskatīt, viņš trokšņojot.

Karoč, visi apstākļi ir man nelabvēlīgi. Eh. Nu, bez "rasmusiem" iztikšu, bet "traibi" gan jau kaut kādu savu atstevišķo koncertu arī vēl kādreiz sniegs, un moš tad būs labvēlīgāki apstākļi...

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba