Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Maijs 11., 2007


[info]lyrfeel12:50 - Biju cilvēkos!!! 8]
Trešdienas vakarā pēc ilgu, garu mēnešu pārtraukuma biju aizgājusi uz Hamletu, paskatīties izrādi, satikt vecus paziņas un atrādīties viņiem! :D Gandrīz neaizgāju, jo sešos vakarā mājās ūdens pazuda, bet man vajadzēj matus izmazgāt. Ūdens tomēr parādījās, visu izdarīju, smuki sapucējos un uz Hamletu aizbraucu.

Publikas nebij daudz, spēlētāju arī bij galīgi maz, bet izrāde ļoti laba! :D Bet joprojām neviens nav mainījies. Visi vēl tādi paši. Protams, nezinu, kā viņiem privātās dzīvēs iet. Bet man no malas izskatās, ka visiem viss vēl pa vecam, uz vietas, tikai man tik daudz kas noticies uz priekšu! :D

Satiku Anjukiņu!! :) Tāds patīkams pārsteigums bij viņu tur redzēt, kā vecvecvecajos laikos :D

Aizgāju prom ātrāk, jo bij jāsteidzas mājup barot un likt gulēt manu mazulīti 8] Vispār tajās 3 stundās paspēju pēc viņa riktīgi sailgoties. Tāda sajūta, ka sirds un dvēsele mājās palikusi! :D Tā jau i ar saviem bērniņiem.

Bet es vēl izgāju cauri Vecrīgai, nopirku sen neēsto čīzburgeru, redzēju, cik smuks Operas parks sazaļojis, un vispār visa apkārtne, visa pasaule smaržo pēc pavasara, vasaras. Sevišķi tāpēc, ka bij lijis pa dienu. Gaiss tāds silts, mitrs un smaržīgs.

Vienvārdsakot, superīgi atpūtos savā nodabā pāris stundas! 8]

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba