Mīļās muļķībiņas - Uzslavēju

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 21., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:30 - Uzslavēju
Vēl es gribēj kaut ko pateikt par PHILIPS!

Tehnika varbūt šad un tad nokarās, bet tas garantijas apkopes serviss ir vienkārši kaut kas kruts! 8] Šajā ziņā Latvija tur līdzi pasaules līmenim. PHILIPS varu nopirkt da jebkur bezmaz, un Latvijā garantija darbojas!

Pirms vairāk kā gada, augustā Somijas veikalā "Giganti" nopirku CD pleijeri. Tas uzkārās tikai š. g. maijā. Nesu uz E. Birznieka-Upīša ielu, uz garantijas servisa kantori pat bez lielām cerībām, ka kaut ko sanāks sakārtot, jo garantijas talons somu valodā, saprast neko nevar. Bet tik daudz viņi saprata, ka pirkts ir un ka tā ir īstā manta, un ar to pietika! Salabot pleijerīti viņi nevarēja, jo "programmatūriņa nokārusies" iekšā, un viņi man vienkārši iedeva jaunu aparātu!! 8) Es jau toreiz biju sajūsmā!

Pagāja vēl pusgads, un arī šis pleijerītis nokārās, pults pogas nepildīja savas funkcijas. Nesu atkal uz to garantiju. Un ko domājies?? Viņi man atkal dod jaunu!!! 8)) Pie tam jaunāku modeli, jo šitie vairs neesot...! :D Vēl skumji noteica, "aktu mēs nevaram sastādīt un naudiņu nevaram atdod, jo nav Latvijā pirkts..." Bet jaunu aparātu gan var iedot! 8) Es tik acis nobolīju, paldies pateicu un tinos prom, kamēr viņi nepārdomā! :D Nu, kā lai nepriecājas?

Ja viņiem būtu atsauksmju grāmata, es viņiem ierakstītu tiešām labus vārdus, malači! Es kā customers esu ļoti apmierināta ar PHILIPS garantijas apkopes servisu ;]
Tags:

(saki)


> Go to Top
Sviesta Ciba