Mīļās muļķībiņas - Darba balle

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 30., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:27 - Darba balle
Vakar bij vienam kolēģim 60 gadu jubilejas svinības, Ašņels ar Susļiku arī aicināti.


Viss notikās Vecmīlgrāvī, Rīgas 2. mūzikas skolā, koncertzālē. Visa kolēģija, daudz radu, draugu, sirsnīgu tostu un apsveikumu, fotografēšanās un filmēšanās, dzīvā mūzika, kopīga dziedāšana, rotaļu spēlēšana ("Ādamam bij septiņ' dēli" utml. iedzērušu cilvēku izlaides! ;)) un daudz foršu deju. Vispār lielisks, pozitīvs pasākums diezgan latviskā stilā, lai gan viesi vismaz puse bij krievu tautības. Gaviļnieks kā nekā latgalietis! :) Superīgs onkulītis, īsts dispečeru draugs. Viņš atrisina visas sasāpējušās problēmas pa telefonu, ja tur kāds nejauki lamājas un draud. No rītiem viņš ienāk un ar savu "labrittt!!" kā saulīte iespīd birojā. Nu, šādam cilvēkam tiešām tāda jubilejas svinēšana pienākas. Bij ļoti forši.

Ak, un kas tur bija par ēdieniem.... 8)~ Par tiem man īpaši labas atmiņas. It kā vienkāršs silts otrais ēdiens - kartupeļi ar šķovētiem kāpostiem un kotletēm vai karbonādēm, bet nu tik labs, tik ņammīgs! Un pēc tam visi tie salātu un uzkodu kalni! Ņemot vērā to, ka pēdējā laikā mēs ar Romānu ietaupam naudu tieši uz ēšanas rēķina, lai nomaksātu komunālos, tad šitie bij svētki ne pa jokam! :D

Atklāju arī jaunu, incantu recepti - smalki sagriezti svaigi puķkāposti ar krabju nūjiņām, samaisīti ar krējumu un dillēm. Tas man likās kaut kas ļoti dīvains, bet ļoti garšīgs! To bļodu es laikam viena pati pusi izēdu - citiem ne visai garšoja! :D Bet mājās es uztaisīšu šito ar kaut kad drīz.

Vispār es ilgi čakarējos, kamēr izčīkstēju, lai Susļiks brauc man līdzi. Viņam slimošanas dēļ darbi iekavējušies jau bij, un garastāvoklis nebij. Bet pierunāju, izbraucām pēdējā brīdi, nezinājām īsti, kur no mikriņa ārā kāpt, bet beidzās viss tik labi, ka pat tieši laikā uz sākumu paspējām. Pussešos viss sākās, un līdz desmitiem mēs tur notusējām... Vispār riktīgi ilgi, ja tā tagad paskatās!! :D Ak, jā, mēs vēl divatā pastaigājām ap ēku, pa pielijušu dārzu. Es īstenībā nezinu, kur tas laiks tā palika.

Mana mamma arī bij. Tikai bez pavadoņa. Mans fāters jau nav tā persona, ar ko uz darba ballēm iet, diemžēl. Bet viņa labi pavadīja laiku. Padancoja, paēda, padzēra, papļāpāja, paskatījās un paklausījās, kas notiek. Bij ļoti priecīga, ka atnākusi. Man arī bij liels prieks par viņu, ka viņ tā izklaidēties varēja. Tiešām forši tā :)

Mēs ar mīļumu arī izdejojāmies tai deju placī. Tā ir tik nereāli laba sajūta! Viss bars apkārt, sievas, vīri, un arī es tajā pašā barā ar savu dzīvesbiedru, tik skaisti, tuvi un mīļi tas bij!... 8) Asniņš laimīgs.

Mīļums ap desmitiem gribēj mājās, man jau ar bij laiks, jo šodien man vienīgajai no dzīrniekiem jāstrādā! :PP (Nu, vēl Vadimam, mehāniķim dežūrējošajam.) Ilgi čakarējāmies, kamēr mamma izdomāja, ka ar mums brauks, negaidīs to autobusu, kas visus vedīs pa mājām pēc svinībām. Aizgājām uz pieturu, uzreiz ielecām 200. mikriņā, no mikriņa uzreiz 8. autobusā, kas pa taisno līdz mājām aizved! Vai nav kruta? 8] 50 minūtēs bijām mājās no Vecmīlgrāvja. Karoč, veiksmīgs pasākums ;) Nākošais tuvākais ar firmu laikam būs Ziemassvētku balle... 8]]

(saki)


> Go to Top
Sviesta Ciba