Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 20., 2005


[info]lyrfeel22:06
Sviests...

No angļu valodas un latviešu literatūras nesu mājās astoņniekus un deviņniekus, un no algebras - četriniekus un nu jau arī trijniekus 8]


Nekādas viduvējības!! 10 vai 1! Dzīvību vai nāvi!! :DDD Pat ja man būtu izvēle. es nemaz negribētu, lai man visos priekšmetos būtu līdzīgas sekmes, vērtējuma skalai pa vidu. Visos priekšmetos augstākās atzīmes ir tikai izredzētiem cilvēkiem, es tā uzskatu! Saprotu, kā viņi to panāk, un - visu cieņu, inteliģenta jaunatne ir tieši tas, kas vajadzīgs. Es ceru, ka es arī kādreiz būs pasaulei noderīg' 8)


Mrs. Janeviča pēc pēdējā domraksta man teica, ka es ar savu rakstību varētu būt ļoti labs tulks... Jep, tieši tā! 8) Būšu ar!


Man nav naida vai nepatikas pret algebru un ģeometriju, bet nu nepadodas galīgi... Un kāpēc lai dabiskā ceļā patiktu tas, kas nepadodas? :P

Zinu, ka vajag, zinu, ka nāksies eksāmenu likt. Bet es tomēr nevaru teikt, ka man tas uzdzītu lielu stresu!! Čorts-ar-ārā, mana nākotne nebūs atkarīga no eksponentfunkcijām, kvadrātnevienādībām, logaritmiem un definīcijas apgabaliem, un vēl nezin ko!!!
Minimālās pamatzināšanas vidusskolas pabeigšanai un ne gramu vairāk matemātikas negribu savās smadzenēs.
Man nav tik daudz laika, lai to niekotu ar skaitļošanu. Jādzīvo dzīve. Jādara tas, ko gribās un ko vajag, un garīgā enerģija jātaupa citiem mērķiem.

Skaitļojiet jūs, loģiskās galvas, kam tas padodas - visu cieņu. Bet es tikmēr darīšu to, kas padodas man - "ūdensliešana" un tā tulkošana no/uz Eng, ja vajadzīgs! Un vēl, ja vajadzīgs, visa "salietā ūdens" skaista samaketēšana žurnālā, avīzē, bukletā, grāmatā, biļetē, reklāmā u. c.! Any way you want it ;D

Visiem mums kaut kā jāsadzīvo uz šīs zemītes, katram savu lomu jāpilda - ir dzirdēta tāda "tēze"? :D



So, gaidu ar lielu un cerīgu nepacietību, kad man beidzot būs miers no šīs lirisko cilvēku spīdzināšanas metodes - fizikas, algebras un ģeometrijas!!!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba