22 Februāris 2007 @ 20:57
neraksturīgi pozitīvi jeb par garšīgo un garšīgāko  
Garšīgais ēdiens ir garšīgi pagatavots ēdiens, kurā nav vai gandrīz nav izmantotas negaršīgas sastāvdaļas.

Garšīgā zivs: lasis
Garšīgi augļi: hurma, kivi, āboli, arbūzi, mango
Garšīgākie dārzeņi: visos veidos cepti kartupeļi, ķiploki, cepti sīpoli, avokado
Garšīgais dzēriens: coca cola, granātābolu sula, imunella
Garšīgā kafija: balta un salda, latte
Garšīgās zupas: vistas, sēņu, svaigu kāpostu, krēmzupas, pupiņu, zirņu, frikadeļu, zivju
Garšīgais siers: kamambers, brī
Garšīgs alko: martini asti, sidrs, campari, mojito
Garšīgi zaļi: loki, dilles, pētersīļi, selerijas
Garšīgi slikti: ceptas gaļas ādiņas
Daudz garšīgi: suši, majonēze, pica, servelāde, cepta cūkgaļa, cepti vistas spārniņi, ceptas sēnes, garneles, astoņkāji, krabji, vēži, speķis, mandeles, cepelīni, olīvas
Vienkārši garšīgi: omlete, buljona pīrāgi, sēņu pīrāgi, vītināta gaļa, sojas mērce, gaļas salāti, spināti
Garšīgā biezputra: auzu pārslu, putraimu, zirņu
Garšīgas pankūkas: kartupeļu
Garšīgākie marinēti: gurķi, kāposti, kabači, sēnes, sīpoli, zaļi tomāti, ingvers
Garšīgākās garšvielas: rozmarīns, koriandrs, asie pipari, ingvers


Vārds "cepts" nemaz tik bieži neatkārtojas :)
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
UWA[info]uwa on 22. Februāris 2007 - 22:50
Nemaz ne tik maz, kā varēja likties, izlasot 'negaršo'.
(Atbildēt) (Link)