22 Februāris 2007 @ 15:48
negaršīgais un negaršīgākais  
Negaršīgie dārzeņi: bietes, ķirbji, tomāti
Negaršīgākie augļi/ogas: zemenes, upenes
Negaršīgākās zupas: soļanka, piena, skābeņu, tomātu, aukstā, borščs
Vienkārši negaršīgi: saldie ēdieni, gandrīz visas tortes, plātsmaizes, klinģeri, griķi, putkrējums, bulciņas ar magonēm/rozīnēm, Negaršīgais alko: Carolains, sausais vīns
Negaršīgās sulas: tomātu, upeņu, apelsīnu
Negaršīgās zivis: nēģi
Negaršīgākie gurķi: skābēti
Negaršīgais siers: jāņu siers
Negaršīgais biezpiens: salds biezpiens, biezpiensieriņi
Negaršīgā biezputra: mannas, rīsu
Negaršīgākais sautējums: burkānu-zirņu
Negaršīgi nepatīkams: medus

Vēl kaut kas?
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
[info]raganish on 22. Februāris 2007 - 16:07
un kur tad garšīgais?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 22. Februāris 2007 - 16:20
Saņemšos. Tā lai ir godīgi. Negaršīgais : garšīgais.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)