lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:34: sapnī biju slimnīcā, māsiņa deva šņaukt kokaīnu.
tas bija tik augstu virs jūras līmeņa, ka pa zemi staigāja mākoņi.

vispār man ir labi.

vakar biju uz brāļa izlaidumu, tas gan bija huiņa.

visas čikas sacentušās, kurai būs augstāki papēži, visas klibo un ripinās vai vienkārši izskatās pēc pēdas. veči kaut kādi sadomājušies.

čika, kas vadīja pasākumu, izskatījās pēc kaut kādas paduses, kas saviebtu seju neko nesaprata.

it kā jau viss bija ātri un nebija jau tāda huiņa, bet tad beigās visi sāka runāt, kaut kādas latviešu valodā klibojošas garkleitas blakus koši rozā īskleitām apsveic skolotājus, visu laiku nesaprotot, ko runā, tāpēc saka vienu un to pašu uz riņķi, paldies skolotāj, paldies skolotāj. viņai atņēma mikrofonu, viņa atņēma tam, kas atņēma, un pateica vēl pēdējo reizi - paldies, skolotāj. un tad no sirds apraudājās un nokliboja no skatuves, lai pēc mirkļa atkal nāktu virsū, jo ak, aizmirsusi apsveikt to un šito, un paldies, skolotāj, paldies, un saka paldies kādas 5 minūtes, nē nu pizģets, ja. ja es karātos ar vienu pirkstu pie kraujas malas, bet tālu lejā būtu asi akmeņi un haizivis, un nesija, un bangojoša jūra, un ja mani tad kāds izglābtu, nu, okei, tad es moš teiktu daudz paldies, a moš nē, moš ielektu atpakaļ, nevar jau zināt, kā tobrīd justos, bet nu viņa ir faking pabeigusi rvt. un gan jau, ka sūdīgi, kā jau visi tur, kā mans brālītis, kuram puse diploma bija 4, jo nu pēdējā skolas gadā ir jāsāk strādāt maķītī un jāļauj mātei uz 6 uzrakstīt kvalifikācijas darbu.

idiotisms.

pēc tam visi bildējās, brālītis visu laiku lēkāja un taisīja kaut kādas pozas un nu okei, lai jau taisa, bet ja jūs viņu redzētu, es nezinu, tas nav vārdos aprakstāms, bet tā pašapmierinātā āpša seja, tā stāja ar paplestajām kājām un puķu kalniem rokās, tas neglītais uzvalks, tas pretīgais, pretīgais smaidiņš. nu vot, jūs viņu tādu ieraudzītu - taisot visādas poziņas un esot tieši tik pašapmierināts kā viņa seja, jūs viņam gribētu vismaz iespert.


ēdu brokastis.

Mūzika: foals - black gold

Comments

[User Picture]
From:[info]insommnia
Date:5. Jūlijs 2013 - 21:02
(Link)
nu cmon makiti pat londona visi uzskata par zem sava goda stradat.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:5. Jūlijs 2013 - 21:45
(Link)
nu, viņš saka, ka nepatīk tur strādāt, bet vismaz labi maksājot. nopircis sev mega tv un krutu telefonu, bet strādā no dienas dienā un naktī arī. bet stulbs.
[User Picture]
From:[info]insommnia
Date:6. Jūlijs 2013 - 02:48
(Link)
ja? kopš kura laika maķīts labi maksa? minimālo ne vairāk. punkc.
gan jau ja tv uc sūdus uz kredīta sapircis.

ja jau tik labi maksā, tad nahuj tev cīgas streļī?
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:6. Jūlijs 2013 - 10:16
(Link)
viņš vienkārši ņem stundas pa virsu un dahuja, tāpēc negāja uz skolu un māte viņa vietā rakstīja kvalifikācijas darbu. un es nezinu, pats winstonu kurīja. bet nu, ja māte vēl dod klāt naudu no sevis (nahuj?), tad jau kopā sanāk daudz.
Powered by Sviesta Ciba