lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:13: sapņoju,ka esmu istabā ar garu, garu galdu, piekrauts pilns ēdienu. varbūt svēto vakarēdienu, nezinu, bet tur nebija jēzus. tur bija divi kursabiedri, kuri no ledusskapja izvilka kaut ko reāli sapelējušu. sākumā viens & tad otrs. pirmais laikam izvilka sapelējušu sieru. bet tas pelējums, kad roka bija izvilkta no ledusskapja, bija pārņēmis jau viņa pirkstus un plaukstu & izplatījās kā kkāda infekcija. un man šausmīgi riebjas pelējumi. un bēgu ap galdu. es skrēju ap galdu, skrēju prom no pelējuma. bet viņi skrēja man pakaļ ar savām pelējuma rokām & kliedza kkādu AIAIAIAIIAIAIAAIAIAIAIAIAIAIAI, kas skanēja pēc kara sauciena.


otrā sapnī es ietusēju ar lielu pīles un zoss miksli & lindu pundura formā & vēl kkādu slavenību. un mēs ejam piedzīvojumā. linda ar slavenību iet pa priekšu un kkur aizklīst, bet pīlzoss un es lēnītēm brienam caur pusbrukušu māju meža vidū, nokāpjamm pagrabstāvā, izejam ārā. tur tualete un blakus tādā pakalniņā ir atvērtas, slīpas metāla durvis, iekšā var redzēt divus pakāpienus un nenormālu tumsu. mums nebija lukturīša, tāpēc sēdējām pie tualetes, kur bija arī kompis & pie kura pīle/zoss fotošopā taisīja ielūgumus uz sava radinieka bērēm.

bija vēl kaut kas. atceros, ka pirmo sapņa daļu kontrolēju, bet tas arī viss.

Comments

From:(Anonymous)
Date:22. Novembris 2012 - 20:53
(Link)
Tavi sapņi īsumā -
Image (http://tinypic.com?ref=2qtcmiw)

Cieti.
From:[info]nekaartiiba
Date:22. Novembris 2012 - 21:00
(Link)
Ai, galīga zoss. Es pēkšņi smuki nemāku ielikt bildīti. Bet es nekautrējos atzīties tajā, ka es to meklēju kopš iepriekšējā komentāra ierakstīšanas brīža līdz šim te.

Image and video hosting by TinyPic
Powered by Sviesta Ciba