lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:32: lieliski, lieliski. uzstādīts jauns sociofobijas intensitātes rekords.

sēdēju solā, visi skaita dzejoļus, man jāskaita pēdējam. skaita, skaita, mana kārta nāk tuvāk un tuvāk.

un es tur sēžu. es tur sēžu un drebu, mana sirds pukst tik šausmīgi ātri un spēcīgi, ka mans džemperis vibrē no sirdpukstiem, man dreb viss un es svīstu. un tas viss bija tik, tik ļoti trakāk nekā citas reizes, ka man tiešām šķita, ka vienkārši nomiršu tur. aiziešu ar sirdi. biju gatavs skolotājai teikt, ka es nespēju, ka es nespēju noskaitīt dzejoli, ka es pašlaik jūtos tik slikti, ka man šķiet, ka es miršu.

nu tā. pienāca mana kārta. sāku skaitīt. sāku skaitīt un man vienkārši izslēdzās prāts. tā puff - melnums. viss. nē, tas ne sūda nepalīdzēja, mans ķermenis turpināja drebēt un dauzīt sirdi vēl spēcīgāk, man drebēja balss, bet prātā bija melns. tik ļoti melns, ka to dzejoli, kuru es tiešām biju ļoti labi iemācījies, es nespēju normāli noskaitīt un ļoti bieži skatījos lapiņā. tad es noskaitīju un sapratu, cik šausmīgi tas noteikti izskatījās no malas un turpināju drebēt, svīst un dauzināt sirdi. tad es nomierinājos un man uznāca supergruzis. tad es ar pokerfeisu nosēdēju abas pārējās stundas un aizbraucu uz maksimu. nopirku sev saldumus.

sēžu un domāju, cik skumji tas viss ir.

Comments

From:[info]pashizgaazeejs
Date:19. Septembris 2012 - 17:27
(Link)
da nekas. esmu redzējusi kā diezgan sociāla meitene audiotijas priekšā apraudas, jo nespēj noskaitīt pāris rindiņas. man bieži arī ir bijis baigi grūti priekšā, bet kopš iestājos augstskolā, kur pasniedzēji ļoti mīl prezentācijas, kaut kā iemanījos ieslēgt "pohuj jūs. tas ir mans darbs, kuru es rubīju, tātad klausieties", gan jau arī tev viss nāks ar laiku.
From:[info]pashizgaazeejs
Date:19. Septembris 2012 - 17:27
(Link)
*auditorijas
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:19. Septembris 2012 - 17:55
(Link)
bet tas ir viens mazs, jobans dzejolītis desmit cilvēku priekšā, tas nav NEKAS, es to zinu un saprotu, es mēģinu uzmest pohuju, bet es nespēju. tas vienkārši
nav
izdarāms.
Powered by Sviesta Ciba