Good&Evil

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:44: No ekonomikas teorijas taču izriet, ka lai vieniem būtu labi, un "līkne" progresīvi ietu uz ziemeļaustrumu stūri, citiem ir jātop "piečakarētiem". Jo taču nevar būt tāda situācija, kad visiem ir labi. Utopija.
Un visa šī Keinsisma ideoloģija nebūt nav tendēta uz cilvēku labklājības vecināšanu, bet tieši sevis atstrādāšanu tb peļņas guvumu.
Varbūt es tikai maldos...

Garastāvoklis:: var iztikt

Comments

[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:13. Oktobris 2004 - 00:09
(Link)
no eknomikas teorijas pilniigi droshi izriet tas, ka tirguu ir tikai apmierinaati daliibnieki. par citiem kapitaalisms (tiirais, bet taada nekur nav) uzspljauj. taapeec jau ir sociaalaas garantijas, par ko valsts ruupeejas
[User Picture]
From:[info]ljaunumz
Date:13. Oktobris 2004 - 12:58
(Link)
nee domaats globaalaakaa meerogaa, jo kapitaalisma tausteeklji (cik banaali) skar gandriiz visas pasaules valstis. Kaut kur tachu vaig leeto darbaspeeku, vergu darbu, zemos ienaakumus un nesakaartotu infrastruktuuru.
[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:13. Oktobris 2004 - 22:27
(Link)
a par ko es runaaju? par visu pasauli. reaali kapitaalisms ir tikai tik taalu, cik ir tas apmierinaajums, taalaak jau tur viskas cits saakas
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:15. Oktobris 2004 - 10:10
(Link)
nubet katram ir sava izpratne par laimi, tā ka teorētiski ir iespējams tāds pasaules iekārtojums, kurā visiem ir labi. praksē tas, protams, izpaužas tā, ka lielākā daļa ļaudis ir nepareizā vietā/nepareizā laikā un dabū tikai standartlaimes paketi, kas viņiem nafig nav vajadzīga, t.i., cilvēki ir nelaimīgāki, nekā viņiem vajadzētu būt.
// jājā es zinu, ka runa bija par ekonomiku
Powered by Sviesta Ciba