Ctrl + Alt + Delete - 3.diena Mēģinājums braukt uz Bašku jeb lietus diena! [entries|archive|friends|userinfo]
LiZii

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

3.diena Mēģinājums braukt uz Bašku jeb lietus diena! [Aug. 20th, 2013|10:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]

Šorīt celšanās sastāvēja no 3 daļām, kas rezultātā liek man justies tā, it kā es nebūtu gulējusi vispār!
Pirmais etaps sākās 5:30, kad pamodos no stiprā vēja, kas kustināja logu slēģus un terases jumtiņu. Nolēmu, ja jau esmu pamodusies, varu noņemt uz terases atstātos atsāļotos apģērbus un apavus.
Pēc slēģu aizveršanas vējš mazinājās un es varēju ieslīgt 2.miegā!
Otrais etaps sākās, kad 6:30 nozvanīja Jāņa modinātājs, uz kuru gan reaģēju tikai es, lai arī ar nepatīkamām otrā miega mokām, bet tomēr reaģēju! Kad arī Jāņa receptorus bija sasniedzis rīta sauciens, viņš, atvēris slēģus un palūkojies debesīs, paziņoja, ka laiks ir apmācies un tātad, par laimi, nebūšot karsti! Tādējādi sapratu, ka starta šāviens tiek dots un šodien tomēr būs savs miegainais prāts un ķermenis jāved uz Bašku!
Šājā brīdī es vēl nenojautu, ka lielāks sašutums un mokas ir tikai priekšā!
Kad biju praktiski saģērbusies un iekustinājusi savas pagaidām vēl sāpošās kājas, mani pēkšņi pārtrauca pazīstams troksnis, kam piemita LV pieskaņa! Izgājusi uz terases, secināju, ka skaņa, kas likās tik pazīstama, ir smalks lietus, kas līst pār vīģes koka lapām! Es vēl nebiju paguvusi pateikt teikumu līdz beigām par to, ka ārā līst, kad Jānis, kurš līdz šim vēl nebija paguvis apģērbties, kā bulta bija atpakaļ gultā, paziņojot: "Tad jau šodien nebrauksim!"
Lieki piebilst par manu sašutumu, jo es jau biju praktiski sataisījusies un sevi pamodinājusi līdz pakāpei, kas ļauj pamest māju neuztraucoties, ka aizmigšu ejot! Savu sašutumu, lai arī paudu skaļi, tonr visai drīz liku to pie malas līdz ar drēbēm un devos atpakaļ gultā! Galva griezās no neparastā mošanās rituāla, kas atkal piedāvāja iespēju iemigt.
Jānis mēģinot mani uzmundrināt, noteica: "Nu skaties uz to no labās puses, mēs varēsim nodoties "gultas priekiem"!" Uz ko man nācās atbildēt: "Šodien mans galvenais "gultas prieks" ir gulēšana!" Kad Jānis noteica: "Nu, tad tā arī darīsim!", es jau ķēru garām lidojošo 3.miega peli!
Trešais celšanās etaps sākās un turpinās ar sajūtu, ka es vispār neesmu gulējusi un iespējams pat vakar esmu smagi dzērusi! Katrā ziņā 9:00 aiz loga joprojām viegli sijāja lietus, bet manā "baškā" un ķermenī ir pilnīgs 3.miega radīts vājprāts!

Šī rīta matemātiskie rezultāti:
Nogulētas 3 miega daļas
Piedzīvotas 3 pamošanās, 2 no tām mokošas
Piedzīvots 1. Horvātijas lietus
linkCtrl+Alt+Delete

Comments:
[User Picture]
From:[info]yulungu
Date:August 20th, 2013 - 10:52 pm
(Link)
interesanti lasīt, jo es savu jauno vīru 29.augustā dosimies uz Horvātiju atpūsties mūsu medusmēnesī :)

raksti vēl ;)