little_mermaid

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:43: pārdomas
Esmu diezgan pārsteigta par mūsdienu vīriešu flirta kultūru. Pēdējā laikā esmu bijusi uz trim randiņiem, kur divi no satiktajiem - inteliģenti, gudri, diezgan izskatīgi un pat teiktu interesanti sarunu biedri - manās acīs izgāzušies ar uzmanības izrādīšanu. Viens no viņiem jau otrā rītā atsūtīja savu kailo torsu, kas, jāsaka, nebija slikts, bet es īsti nevarēju saprast, vai patiešām mūsu iepriekšējās dienas saruna bija tik ļoti vedusi tajā virzienā? Vai patiešām nav citu veidu, kā izrādīt savu vīrišķību? Man šķita, mēs runājām tikai par filmām un grāmatām. Otrs tinderietis sāka mesedžot, lūdzoties pēc apskāvieniem. Kad es atteicu, viņam bija grūti saprast, kādēļ gan es negribu tā vienkārši aiziet pie viņa uz filmu un apskauties. Tā vienkārši, doh! Vispār viņš bija smieklīgs un pat simpātisks, bet kļuva par reālu downeri tikai tādēļ, ka nespēja ar mani ne par ko citu parunāt. Es patiešām esmu sašutusi par uzmanības izrādīšanas paņēmieniem. Okei, mums visiem gribas seksu un siltu kompāniju, bet kur ir palikusi aplidošana, labāko spalvu izrādīšana un viss pārējais?

 

Comments

[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:20. Oktobris 2016 - 14:27
(Link)
Aplidošana, labāko spalvu izrādīšana un viss pārējais ir priekš tīņiem, kuriem tāpat nav ko darīt. Aber pieaugušie aši izlemj, ko grib un vai grib, un lieki netērē ne savu, ne otra laiku.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:20. Oktobris 2016 - 15:45
(Link)
Manuprāt, flirts un veiksmīga komunikācija ir pats labākais "iesildīšanās" veids. Tā ir aplidošana. Ja tas nenotiek, tad "drāzienam" nav nekādas jēgas. Es savā ierakstā vairāk runāju par mūsdienu tinderiešu seksistisko attieksmi - lielai daļai šķiet, ka tas ir pilnīgi pieņemami atsūtīt savus kailfoto vai piedāvāties uz nedēļas nogali, līdzīgi kā jaunībā, kad džeki varēja atļauties naktsklubā grābstīties gar meitenes dibenu vai krūtīm, nejūtoties par to nemaz vainīgi. Es aizieju ar cilvēku uz kafiju un viņš mani jau nākamā rītā apbārsta ar saviem kailfoto - mani tas reāli aizvaino tieši kā sievieti.
Powered by Sviesta Ciba