Mana Ligzda - Attiecību nāve - atklāsmes brīdis

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 23rd, 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:48 pm - Attiecību nāve - atklāsmes brīdis
Šodien kārtējo reizi pierādījās, ka nekas nav tā kā sākumā pašam liekas. Visi izdarītie pieņēmumi par kādu cilvēku ir ķīniski - nevar zināt ko otrs jūt vai domā, bet cilvēki tomēr otru mēģina iebāzt savā prātā ar savas mērauklas palīdzību. Īsto cilvēku var uzzināt tikai tad, kad tas emocionāli salūzt - ikdienā tie ir noslēgti no pasaules ar dzelzs mūri. Diemžēl divu cilvēku mīlestībā tas notiek, tikai kritiskos brīžos, pēc kuriem visbiežāk abi izšķiras, uzzinot PATIESĪBU..
Current Mood: Sabeigts

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


From:[info]miss_sixty
Date:May 24th, 2004 - 07:20 pm
(Link)
man bija-taa likās ārēji cilvēks jauks,mīļš u.t.t,bet kad redzēju to iekšieni man burtiski gribējās vemt.tik nelaimīgs,par sevi nepārliecināts cilvēks,tāds kurš jūtas nemīlēts un arī taads,kurš izturas gluži kaa mazs beerns,ja kaut kas nenotiek peec viņa praata apvainojas un bez maz vai pasaka:"es ar tevi vienā smilškastē vairs nespēlēšos!!!"...nu, piedodiet,bet es jau diezgan sen no taa esmu izaugusi...
[User Picture]
From:[info]lithium
Date:May 24th, 2004 - 07:33 pm
(Link)
Cilvēka būtību var izskaidrot ar metaforu:"Cilvēks ir ābols". Ābols var tīri labi izskatīties, bet tajā pašā laikā ir sapuvis (kā tavā gadījumā), bet var būt arī no ārpuses iebojājies, tajā pašā laikā arī garšīgs (vismaz kādam personiski).
Tomēr mans stāsts bija par to, ka "cilvēks ir rieksts". Mūsdienās visiem indivīdiem "čaula" aizsargā katra emocionālo pasauli, tādēļ ir jāmin ar saviem pieņēmumiem, kāds īstenībā otrs cilvēks ir - jāiedomājas rieksta kodolu. Dažreiz tas pats nāk vaļā - dzīves lūzuma vietās..
From:[info]miss_sixty
Date:May 25th, 2004 - 09:17 pm
(Link)
...nu tas jau arii ir mans staasc:)man pashai naacaas izteikt pienjeemumus kaac ir tas cilveeks,un manupraat,es pat vinju savaa praatinjaa idealizeeju...bet tad notika kas taads,un tas cilveeks lieliski paraadiija,kas patiesiibaa ir...nu viņš atnāca valjaa tajaa dziives luuzuma vietaa un man galiigi nepatikaas tas,ko pamaniiju...:(

> Go to Top
Sviesta Ciba