chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 17th, 2020|04:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man, nu, protams, tie psihošanas melt-downi arī ir, tagad gan diezgan reti, kopš nodarbojos ar sportu + emociju & attiecību apzinātības darbu, tomēr 50% gadījumu tie ir sensori, saistīti ar nespēju noturēt uzmanību vai ienākošo signālu un domu pārbagātību. pēc tam seko disociācija vismaz līdz nākamajam rītam. nezinu vai tas mani kvalificē autismam vai kaut kam tādam. tādi man ir apm.reizi 2 mēnešos.
pēdējais bija aizvakar un es joprojām to nesaprotu, jo patiesībā viss bija nenormāli labi, un arī darba apjoms paveicams, man vienkārši sākās no situācijas, kuru var raksturot kā diezgan ikdienišķu: "nav citu variantu kā sēdēt 4 stundas pie datora un pabeigt šito nenormāli piņķerīgo sūdu".
linkpost comment

Comments:
From:[info]shkjibs
Date:April 17th, 2020 - 07:56 pm
(Link)
Jā, man arī šonedēļ bija tāds kārtīgs sarunā (saruna bija pirmie vārdi, pēc tam jau manipulācijas un lielāko dzīvē uzkrāto negatīvo emociju izpaušana) ar māti, pie pirmajām manipulācijas pazīmēm es jau sapratu, ka šis nebeigsies labi un širmis sāka vērties ciet bezspēcībā. Pie beigām bļāvu (šis ir briesmīgi) ļoti skaļi, jo tā ir šausmīga dziļa sena bezspēcība izkļūt no manipulāciju labirinta, kur pats to veicējs arvien vairāk un vairāk iepleš acis "bet ko tad es, un kāpēc es bļauju"
Man nepatīk bļaut, bet kamēr nebļauju, tikmēr tieku noziedznieciski manipulēta. Un jā, slikti pēc tam ir vismaz dienu, jo jātiek galā ar vainas apziņu un visu pārējo.
Bet nu mātes ir tāds īpaši jūtīgs temats.
From:[info]shkjibs
Date:April 17th, 2020 - 07:59 pm
(Link)
Kā kurā dzīves posmā, bet nu pēdējā laikā reizi divos trīs četros mēnešos varbūt
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:April 17th, 2020 - 10:46 pm
(Link)
interesanti, man arī tas bija aizvakar un arī dēļ darba, netiku galā ar apjomu un kritu tādā panikā, ka pati pēc tam brīnījos, kas tas vispār bija. tā arī nesapratu, atiet vajadzēja vēl diennakti teju. citreiz man ir izdevies izanalizēt cēloņus `n stuff, bet šoreiz neko nesapratu, vienkārši kaut kāds sūds ar mani notika un viss