chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 2nd, 2020|10:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja godīgi, mani apmierina pašreizējais dzīvesveids.
Izolācijas sajūta spieda nedēłu, bet tad prāts pierada uztvert virtuālo pasauli par realitāti. Turklāt vēl secināju, ka manā dzīvē tikpat kā nav cilvēku, ar kuriem es justos emocionāli droši. Tas nenozīmē ka man šie cilvēki nepatīk, bet viniem vnk nav tas, ko man vajag, lai varētu atlaist un iečilot.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:April 2nd, 2020 - 12:35 pm
(Link)
par emocijām būs nākamais ieraksts, ko ceru izstrādāt neitrālākā un analītiskā formā, lai neizklausītos, ka es kādu vainoju
From:[info]marina_
Date:April 2nd, 2020 - 01:28 pm
(Link)
man arī ļoti patīk. vienīgais mīnuss, ka darba apjoms ir audzis vismaz divarpus reizes, tas rada nelielu trauksmi un vēlmi pirmajā dienas pusē daudz ēst. būtu darbā, es sevi vairāk disciplinētu, jo nebūtu ledusskapis. likās arī, ka nu gan būs laiks iztīrīt tālākos plauktus un kontemplēt, bet izrādās, ka tā nav.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:April 2nd, 2020 - 03:13 pm
(Link)
nu labi, tieši Tev pašlaik nav brīnums, ka ir pieaudzis darba apjoms, es nedomāju, ka tava joma jebkad pieredzēs līdzīga līmeņa krīzi, principā tie ir kara apstākļi. Varbūt, ja varētu būt darbā, būtu nemitīgijāraustās, prese daudz vairāk psihotu un sabiedrība ceptos un tas vienkārši būt panikas lēkmes stila darba režīms, tā kā šī abstrakcijas kārtiņa palīdz pasargāt no izdegšanas.

man ar ēšanu pašlaik iet labi, jo nolēmu sākt bezogļhidrātu (keto) diētu - joprojām ēdu daudz, bet, radikāli samazinot ogļhidrātus, daudz mazāk var ieēst, nerodas cukura līmeņa svārstības asinīs.