chatsurmatable - casual [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

casual [Feb. 6th, 2020|11:21 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]dute
Date:February 6th, 2020 - 01:53 pm
(Link)
Manā pieredze tā dara cilvēki, kuriem nav attiecību ar savu ķermeni un seksualitāti. Kuri izjūt dziņas, bet ir body un sex negative. Pat ne tiešā nozīmē negatīvi, bet apspiesti, baidās.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:February 6th, 2020 - 01:55 pm
(Link)
jā, un vai Tev neliekas, ka tādu vīriešu heteroseksuāļu vidū ir daudz vairāk nekā sieviešu, viņiem ir vajadzīga patiesā seksuālā liberācija.
From:[info]dute
Date:February 6th, 2020 - 02:23 pm
(Link)
Nezinu, man nav bijis seksa ar sievieti :) un vīrieši ir ļoti dažādi. Arī fizsks jutekliskuma trūkums ne vienmēr nozīmē sex negativity, eksistē dažādu līmeņu jutības un hormonāli izkārtojumi.

Man pirms laika bija sakars, kurā gulējām puskaili gultā un bučojāmies, bet es negribēju nodarboties ar seksu. Viņš teica, ka notiekošo jau uzskata par seksu, tā ka win win. :) Sekss nekad visiem nebūs viens un tas pats, atliek cerēt uz veiksmi saderības loterijā.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:February 6th, 2020 - 11:17 pm
(Link)
Jaa. Jo piemeeram ir arii variants ljoti juutiigs viirietis, bet tik juutiigs, ka koncentreejas tikai uz savaam izjuutaam principaa. Tur jaabuut kkaadai interesei par otra reakcijaam, juutiigums gan veersts uz iekshu, gan uz aaru.
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:February 6th, 2020 - 01:55 pm
(Link)
jā tipa tādas kā hate attiecības ar "savu vajadzību"