skaistulis -
linki up
Wednesday, August 10th, 2011 10:04 pm
mamma piezvanīja tad, kad sāku karsēt ābolu sulu
sula, un tas ir tikai dabiski, pārskrēja pāri katliņa malām kā tāds piens

pagaršoju, man liekas, ka ir par skābu, pat, ja to taisos dzert ziemā neeksistējošas imunitātes gadījumā

varbūt piebērt cukuru?

4CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

saccharomyces
saccharomyces
cukursēne
Wednesday, August 10th, 2011 10:11 pm

negribi labāk glabāt tādu, kā ir, un tad ziemā, piemēram, sildīt un pievienot kanēli un medu, ja ir par skābu?


ReplyThread
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Wednesday, August 10th, 2011 10:14 pm

jā, liekas laba doma, kanēli un medu nē, bet cukuru ziemā :)
tu taču noteikti zini, vai to var liet parastajās plastmasas pudelēs? :)


ReplyThread Parent
saccharomyces
saccharomyces
cukursēne
Thursday, August 11th, 2011 04:41 am

var, protams, kāpēc lai nevarētu? o.O
tikai vajag nodrošināt, protams, lai tur nav tais pudelēs iekšā nekādu mērgļu, kas varētu sabojāt. es gan īsti nezinu, kā to dara. dezinficēt jau droši vien nav laba doma :D lai gan tā es visdrīzāk darītu, then again, nez, cik daudz ābolu sulas man vajadzētu iedot, lai kaut kas no tās saglabātos līdz ziemai


ReplyThread Parent
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Thursday, August 11th, 2011 11:39 am

man ir daudz ābolu dārzā :)


ReplyThread Parent