. . .

« previous entry | next entry »
Jan. 25., 2005 | 01:34 am



ESMU NELAIMIIGA

esmu tik nelaimiiga ... ja faaak .. es juutos pashlaik tik shausmiigi nelaimiiga!!!!!!!!!!!!!!!! kas ar mani ir .....
es gribu vienkaarshi faking nomirt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaa man besii viss ........ esmu tik shausmiigi nelaimiiga!!!
es velos buut laimiiga un miileeta ........
esmu nelaimiiga un viena
ok mees izshkkiraamies ... ok ... dziive turpinaas ....
biku vairaak kaa nedleja tagad ir pagajusi kaa tu man veel teici ka miili mani ...... ok ....... nemiili vairs! ok!
es saportu ..... bet te nu ir tas ko es vairs nesaportu
ok tev jau ir cita!
fuck ........ nu ok .. dziivo taalak laimiigs ok!
bet kaapec tu man taa dari paar .... ????
tu labi zini kaa man saap ........
tu domaa ka man ir baigi viegli? es nesaprotu kapec tu to visu dari publiski .. ok chukstiet viens otram tos miljos vaardinjus .. bet kapec taa ka visi redz ... tu reiz no muusu kljuudaam nemacijies?
saproti ..........
es negribu to zinaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es negribu vairs raudaat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es negrib katru dienu redzeet ka tu vinju sauc tajos pashos vaardos kaa mani ...... es nevelos lasiit ka saki vinjai to ko man reiz teici ... es vispar nevelos iedomaaties kaa tu vinjai pieskaries... jo kad domaaju par to mana sirds ......... saluuzt tuukstosh mazos saapigos gabalinjos ....... tu laikam neizni kaa tas ir kad saap ..... un kad ILGI SAAP
negribu to visu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
man tik nolaadeti saap ........ ok es cieshu!! ok un cieshu es ljooti .... tev ar to nepietiek?
es faking mirt gribu delj to ko tu man dari .........
jaa viirieshi reizeem ir tik nezheeligi .......
kaut arii man neviens dzjeks agrak nebija izmanijis varu tagad iedomaties kaa tas ir .......
bljee .......... sajuuta tik neapraxtaami saapiiga
it kaa tev miljotais cilveeks njem un izrauj sirdi un samiinjaa to .... un nekaa nepaliek
tikai saapes saapes saapes ............

link | KOMENTĀRI | Add to Memories


Comments {1}

Lyr

From: [info]lyrfeel
Date: Feb. 25., 2005 - 02:49 am
link

cik ļoti skumji tavi posti... :( tā uzrakstīts, ka sirds burtiski žņaudzas nost, cik precīzi varu to iedomāties!!

ļoti bēdīgi palika... ļoti jūtu līdzi!! :[

klau, bet vai tu viņam kārtīgi iedevi pa seju par šitiem gājieniem, nu pasak? pļauku, lai nošmakst vien. un nevis vienu, bet vairākas! tad parasti par kriksīti labāk paliek, jo jāizlādējas tak ir, sevī nevaig turēt, citādi sapūdēs tevi no iekšpuses.

nu dzīvo tādi kretīni, un neko padarīt. tāds mums, sievietēm, liktenis. un jo ātrāk tu sapratīsi, ka viena pati NEESI nekāds nelaimes kusaciņš, bet īsts, ļoti skaists, jauks, labs un pilnīgs cilvēks, jo ātrāk tiksi šiem mēsliem pāri un dzīvosi tālāk harmonijā.

nemocies. nu nemoki sevi, tas nav tā vērts, ja vairs neko nevar glābt. es zinu, ko saku, es arī riktīgām cūcībām esu pāri gājusi.
nešausti sevi ar pagātnes rēgiem, pārgriez to «nabassaiti» ar vecajām attiecībām. tās ir emocionālās paģiras, kas notiek.
mans padoms: turi cieņā un godā pašas labākās atmiņas un priecājies, ka tās ir bijušas, tā ir liela vērtība, un to nekad neviens tev neatņems, ko esi pati piedzīvojusi, un tas dara tevi bagātu.
pārējo - pārējo izraudi, izsāpi, un atmet kā vecu plāksteri. lai brūce dzīst svaigā gaisā. jo IR jādzīvo tālāk, IR jādzīvo PILNVĒRTĪGU dzīvi. neviens, neviens cits tevi nedarīs tik laimīgu, cik tu pati sevi, ar savu attieksmi pret savu dzīvi. es sevi esmu tā nostādījusi, un tā ir daudz, daudz vieglāk un vienkāršāk, jo lieki sarežģījumi šajā jau tā komplicētajā situācijā tak nav vajadzīgi, vai ne?

stāvi visam pāri!! atceries, ka ciešanas dara cilvēku labāku, un ar katru sāpi tu paliec arvien labāks un vērtīgāks cilvēks, jo daudz ko iemācies un apzinies, un cilvēks var ļoti daudz izciest. kas ir uzlikts, ar to jātiek galā. bet tas nav neiespējams, patiešām! pacel galvu augstāk, pasaki sev, ka esi forša, un apzinies, ka vari tikt ar visu galā, un tas nebūs melots sev vai kādam citam!

Ir labi, ka izliec savu sāpi rakstos. bet labāk uzraksti uz papīra lapas, saburzi un sadedzini, tas būs daudz, daudz, daudz derīgāk. priekš kam glabāt sāpīgas atmiņas, kas tikai skrāpējas un sāp kā tāds miežgrauds acī? atstāj sirsniņā un prātā tikai labo, tikai vislabāko, pat ja tas beidzies nelabi! ir tak ko atcerēties? lūk. bet sāpīgās atmiņas nevajag glabāt. pietiek, ka tas ir vienreiz izdzīvots, bet ir tak sāpīgi to pārlasīt atkal un atkal... un tā ir pilnīgi lieka un nevajadzīga sevis mocīšana! vai tad tā nav? :)
stāvi tam pāri, skaties pāri, un dodies tālāk dzīvē uz priekšu, lai sākas jauna nodaļa! jo tādai tāpat būs lemts pienākt, bet labāk tak ātrāk, vai ne?

no sirds vēlu, lai tev veicasss...!!!!

atbildēt