|
Februāris 6., 2005
11:48 - (-; Man patīk gatavot ēdienu ar vīnu, dažreiz es to pieleju ēdienam...
|
Comments:
| From: | tante |
Date: | 6. Februāris 2005 - 11:57 |
---|
| | | (Link) |
|
franjchu Coq au vin ir prosta dieviigs, taaapat kaa baltviinaa sauteeta vista.:) tur es teu piekriitu.:)
Aga. Sagadījās, ka delfos uz šo linku trāpīju, un tad nu padomāju, ka tas Tev par tēmu būs :)
Ja vēl tik to visu spētu atcerēties, būtu jauki (((-;
Tā jau nau, ka pilnīgi visu aizmirstu ;-) Es atceros, ko biju domājis priekš Tevis izdarīt, bet neizdarīju, un šajās brīvdienās neizdarīšu arī ;-)
Nu tas jau netika tēmēts uz to, lai Tu ko atceries... (-; Vai vēljoprojām iet kā iet??? )-;
| From: | x_f |
Date: | 6. Februāris 2005 - 15:41 |
---|
| | | (Link) |
|
Un pārējā laikā, kad tas "dažreiz" iztrūkst, tad tas tiek vienkārši iekšķīgi lietots, gatavojot ēdienu, ja? :)
Laikam tā bija domāts (-;
| From: | pepija |
Date: | 10. Februāris 2005 - 13:26 |
---|
| | | (Link) |
|
man patīk gatavoties viesībām...kad, rosoties virtuvē ap bļodām un dēlīšiem, noskaņai pie reizes iešļukā pa malkam sarkanvīna :) |
|
|
Sviesta Ciba |