muzikālie ieteikumi

« previous entry | next entry »
Feb. 25., 2009 | 06:34 pm

ir cilvēkiem tāds paradums (trends es gandrīz vai teiktu) rakstīt kkāda mūzikas gabala nosaukumu un izpildītāju katra sava interneta iedirsiena galā, vienalga vai draugos vai te šitajā cibas huiņā.

man rodas šaubas vai kāds vispār jebkad tiešām meklē Tutrubā to video, lai paskatītos "ek, ko tad nu šis puisītis/meitenīte klausās". nē tiešām, kurš tā dara - es nespēju iedomāties sevi ko tādu darām. Varbūt kkādas nenormāli labas draudzenes, kurām identiskas gaumes, uzreiz skatās, jo, ja jau vienai patīk, tad otrai goč pendel gan jau ka arī. Var vienīgi gadīties, ka ierauga, ka cits klausās kaut ko pazīstamu un tad tur kkādu jēgu var izpīpēt, bet citādi... Es te tagad iepisīšu: "uci, puci, paklausieties šito gabaliņu, baigi ritīg piedūra, ramallah - days of revenge, tīīīīīīīīk ļoti tīk, vai vai vai..." tieši cik no jums tagad paņems un tiešām meklēs? es pat linku varētu te ielikt uz to dziesmu un tāpat neviens neapskatītos. es jūsu vietā toč nepaskatītos, jo pohuj gan vieniem gan otriem un dīvaini būtu, ja nebūtu

citos jaunumos: svarīgus matemātikas testus var padarīt krāsainākus katru reizi pirms kādas matemātiskas metodes izmantošanas skaļi nobļaujoties tās vārdu pa visu klasi, nu, tā kā kādreiz digimonos vai kkādā citā japāņu izcelsmes mēslā


vai arī mūžsenais triks ar atbilžu rakstīšanu ar akvareļiem vai atbildēšana ar "tas nav iespējams, jo ceļā ir zilonis"

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {4}

briinumcepuminjsh

(bez virsraksta)

from: [info]french_mime
date: Feb. 25., 2009 - 07:12 pm
paskatīt

mnjā, tur par to mūziku ir liela daļa patiesības. bet then again, reizēm tās dziesmas ir pazīstamas, tāka nevienmēr ir jāmeklē. un pēc tā, ko cilvēki tur tajā ailē ieķibina rodas apmēram ideja par viņu mūzikasnoslieksmēm. integrālis!

dot pretī


(bez virsraksta)

from: [info]kalifornija
date: Feb. 25., 2009 - 10:18 pm
paskatīt

es, piemeeram, vienmeer paskatos, ko klausaas, it iipashi mana bloga simpaatija, un tad sarkstu un smaidu un priecaajos, ka mums sakriit gaume, jo tas noziimee ka mees esam vienaadi un varbuut apprecesimies, vai buusim draudzenes.
bet vispaar es esmu lame un man nav dziives, taapeec nezinu, vai tas skaitaas

dot pretī


barvins

(bez virsraksta)

from: [info]barvins
date: Feb. 25., 2009 - 11:53 pm
paskatīt

Izpildītāji un nosaukumi ir sūds, bet ja ir jūtūba links, ko var viegli noklikot, es vienmēr pačolēju, kas zem tā ir, jo man ir konkrēti pieriebies mans playlists - gribu atrast kaut ko foršu, un vēl nedzirdētu.

dot pretī


(bez virsraksta)

from: [info]shirms
date: Feb. 26., 2009 - 03:11 pm
paskatīt

grinderman^2!
pamēģini nākošreiz nobļauties "VIRSMAS INTEGRĀLIS NAH!"

dot pretī