zefīra cilvēks

« previous entry | next entry »
Apr. 27., 2008 | 01:19 am

Lai gan jūsu varenais priesteris un garīgais līderis (apliec trotila jostu un skrien taisnā ceļā uz ministru kabinetu saucot sava dieva vārdu!) taisa no sevis pārāko dzelzs veci (airon mens bija mans mīļākais bērnības supervaronis un vispār, runājot par putniem, kad sāk rādīt filmu...) arī viņam ir jūtas. Neīstās piedevām vēl.

Soļoju šovakar gar ielasmalas zaļo zonu (parks, kam labpatīkas) un vēroju kā "baigie moči veras". Zelts ne vakars, ja atļausiet. Kkādi krūmi ar mazām baltām puķēm un vēl tādi paši tikai koki. Smuki vispār liekas, un nepierasti. Man kā STIPRĀ (bļe) dzimuma pārstāvim vajadzētu priecāties kā galvaskausi šķīst un vienradži mirst, bet nē - par skaistu vakaru redz priecāties grib prāts... Un tad staigāju es un domāju kāds mīkstais esmu un cik vakars skaists.

Aizgāju mājās un uzpēlēju TREŠO TRĪCI: ARĒNA - daudzi nežēlīga paskata ļautiņi un pretekļi vairākos, lielos, hi-tech un gotiska stila krustojuma kompleksos šķaida viens otru tā, ka ķeskas pa sienām smērējas.

Atkal vecis.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {1}

Bilde ka atbilde

from: onkulis vai tante
date: Apr. 28., 2008 - 08:55 pm
paskatīt

Runājot par bildem, tad tevis aprakstītais laiak apraksts ir nenoliedzami sulīgāka bilde ,nekā kāda Quake III personāza muguras smadzenīšu nospiedums uz sienas. Simpātiajs pret tāda tipa bildēm varētu rasties dziļam nekrofīlijas pārstāvim vai algotnim no afganistānas(miera laikā), tā kā turpini sktīties uz ziedošajiem krūmiem un tādiem pašiem kokiem. Iedvesmai.

Keep up the good work!

dot pretī