ķēde

« previous entry | next entry »
Sep. 30., 2008 | 09:21 pm
dzelzs: metāls
dod pa ausīm: metāls metāls metāls

pirmkārt rembo 4 ir vispizdatākā filma kopš... vispār vispizdatākā - beidzot filmas ir pārgājušas no "pif-paf-ā-mani-sašāva-kečupa-paciņa-sarkanums-nomirst" uz neizsakāmi labāko "BLADĀC-žļekts-mani-sašāva-man-vairs-nav-kāju-maltā-gaļa". Un paldies Latvijas neatkarīgajai televīzijai par to, ka nogādāja līdz mums šo meistardarbu, kurā veselu rotu ar birmiešu karavīriem samala tā, ka vairs nevar saprast kuras rokas pie kura rumpja. Karoč noskatās, kas nenoskatījās, pusdzīvi garām palaiduši savādāk būsiet.

Man pat tagad nožēla ka kādreiz skrējām pa ielu un bļāvām "LNT! LNT! laipni lūdzam TUALETĒ!" un rēcām dupšus nost, juzdamies tik asprātīgi, ka smird.

Un sakarā ar šaušanu - mūsu armijas virspavēlnieks skaitās mūsu pirmais Valdis vai ne? Baigi stulbi sanāk, jo šodien panorāmā viņš pētot kkādas tur militāras huiņas rādīja tik nopietnu sejas izteiksmi, ka varēja 100% saprast, ka viņam nav ne mazākas faking nojausmas uz ko viņš tobrīd blenž, droši vien nesaparata kapēc un kur atrodās, bet moš nesaparata tobrīd, kas viņš ir (hehehe).

ČEIN STĀSTS!


Tags:

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {0}