tas noteikti nav tas ar ko man būtu jānodarbojas

« previous entry | next entry »
Jan. 13., 2013 | 02:48 pm

trīs jautājumi uz kuriem nerodu sakarīgu atbildi

1. kā kasieri spēj nenojūgties - es nedomāju no naudas skaitīšanas vai čeku sišanas, es domāju tādus kasierus kā drogās, kuriem ir uzlikts par pienākumu katram cilvēkam teikt "labdien/vai jūs nevēlaties nopirkt drēbju tīrāmo rullīti uz akciju/vai jums ir klienta karte/vai jums nepieciešams maisiņš/lūdzu jūsu atlikums (nosauc summu)/lai jums jauka diena" vienā un tajā pašā fucking secībā, vienādā "laipnā" balsī, vieniem un tiem pašiem vārdiem un to visu darīt ar uzkabinātu smaidu uz sejas. man liekas, ka cilvēkam prasītos bļodiņa zem deguna, kur smadzenēm sapilēt, kad tās uzraksta atlūgumu. es saprotu, ka šādā situācijā laikam jau cilvēkam ieslēdzas līdzīgs režīms kā rūpnīcas konveijera lentas strādniekam, šoreiz vienkārši ne tikai roku, bet arī runas darbības notiek automātiski, bet man tāpat reizēm šķiet, ka kaut kur starp maisiņa piedāvāšanu un atlikuma summas noskaitīšanu viņu sejās var slīdošiem burtiem izlasīt "nogaliniet mani". iespaidīga man šķiet izņirgāšanās, kad viņām uz svētkiem liek vilkt kādas nejēdzības (pēdējais ko atceros bija mazi matiem piespraužami cilindriņi).
diez pārdošanas apjoms tiešām ievērojami krītas, ja meitenei nav mazs soda simbols piesprausts pie galvas, izmisis smaids sejā un neviens nesmērē formāli katram klientam apģērba atspalvošanas rullīti?

2. kurš piš šitās resnās meičas, kuras staigā apkārt ar bēbju pilniem ratiņiem? viņu ir pārāk daudz, lai to varētu norakstīt uz izpalīdzēšanu māsai/draudzenei ar bērneļa auklēšanu un es nedomāju, ka es esmu palicis tik akls, ka būtu palaidis garām brīdi kad meičas, kam patīk ēst, būtu sākušas auklēt ēdienu pirms ēšanas. atkal - es spēju saprast to, ka superhot ballīšu meitene statistiski (vai vismaz vīrieša acīs) liekas sliktāks variants ģimenes veidošanai nekā drusku apaļīga toties mīļa meiča, bet dažos gadījumos "drusku apaļīga" nenosedz ne pusi no tās traģēdijas, kas notiek jaunajai māmiņai ar ķermeņa izmēriem. vēlēties sev par sievu meiteni ar kārtīgiem gurniem ir viens, bet testēt lidmašīnas izturību dodoties medus mēnesī ir kaut kas pavisam cits.

3. kāpēc kādam bija jāuztaisa gangnam style kavers ar kretīnisku krievu vokālu un kāpēc mani augšstāva kaimiņi atrod to par labu esam? to ka orģināls bija lipīgs es atzīstu, bet es (un visticamāk vēl dažs labs 9stāvenes ar iztecējušu ekspluatācijas termiņu iemītnieks) novērtētu šīs dziesmas slāviskās izcelsmes bastarda bērna kopā ar vēl dažu ekvivalentu skaņas formas noziegumu neatskaņošanu cilpā.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {6}

barvins

(bez virsraksta)

from: [info]barvins
date: Jan. 14., 2013 - 12:26 am
paskatīt

1. kasiera ikdiena
2. beibes paliek resnas pēc tam, kad paliek stāvoklī - piš viņas tievas, tad viņas paliek resnas, un notievē apmēram ap to laiku, kad beidz barot sīci ar krūti. Hormoni šitās lietas regulē - tas ir normāli, ka zīdītāja ir resna.
3. bļa, sukas

dot pretī | Diskusija


lielpontifs

(bez virsraksta)

from: [info]lielpontifs
date: Jan. 14., 2013 - 01:05 am
paskatīt

kurlmēmu ģimeņu bērni ir ļoti interesantas radības - man vienreiz sanāca "saruna" ar vīrieti, kuram salīdzinoši labi izdevās izskaidrot vienkāršas lietas, bet kad kas sarežģītāks bija vajadzīgs tad viņa mazā dzirdīgā meitiņa kā spētu lasīt tēta domas "pārtulkoja"

pat ieviešot korekcijas uz hormoniem un bērna iznēsāšanas apvelšanos dažas mammas šķiet nekorekti "lielas" - manu pārsteigumu izsauc sievietes kuras jūras ceļojumos pavadītu greenpeace kuģi, lai japāņi viņas nenoslaktē ar harpūnām.

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


barvins

(bez virsraksta)

from: [info]barvins
date: Jan. 14., 2013 - 10:24 am
paskatīt

Par tiem kasieriem, man šķiet, viņi nenojūdzas tāpēc, ka ik pa laikam gadās kaut kāda neordināra situācija, kas izsit no tā iemidzinošā konveijera ritma - atnāk kāds kurlmēmais, vai geju pāris nevar izlemt, kurš par prezervatīviem maksās, tad visi psihie murmulētāji vai klusētāji, telefona numuriņu prasītāji, naudu pareizi saskaitīt nespējīgie, līdz 22iem aliņu nopirkt nepaspējušie, utt, utt.

dot pretī | Iepriekšējais