lielpontifs

vairāk nepiesietu meiteņu manā studijā lūdzu

Okt. 13., 2012 | 10:18 am
No:: lielpontifs

kāda velna pēc pilnīgi visas meitenes par kurām man parādās kaut niecīga interese ir aizņemtas? sapazīsties ar meiteni, parunājies, pasmērējies, pēc tam apjautājies kopīgām paziņām kā konkrētajam subjektam stāv lietas un dzirdi "jā, viņa jauka meitene, bet viņai draugs ir". pohuj, šī aizņemta, skaties citas, bet ar apskaužamu regularitāti sanāk atdurties pie viena un tā paša. kaitina, loģiski.

daži cilvēki kurus es neienīstu lieto frāzi "džeks nav siena, var pastumt malā", bet es "neatbalstu" šādu praksi.
pirmkārt, nopietni smērēties pie meitenes, kura ir aizņemta (un tu to zini), nozīmē aktīvi bāzt savu pirkstu svešā tējas tasītē ar mērķi to eventuāli izliet - tu pis svešu padarīšanu un es nedomāju ka pasaulē trūkst tādi svešpiši.
otrkārt, meiča, kas pārlec no vienas laiviņas otrā (tā teikt, "ezera vidū") un kurai tā nav problēma var tieši to pašu izdarīt vēlreiz (ja vien tā nav kkāda supermīla un jūs esat radīti viens otram unohforfuckssakeplease). viņai nebija problēma nodot savu puišeli ja gar viņu sāks smērēties izskatīgāks/bagātāks/slavenāks/labāks gaļas izcirtējs, morālu bremžu atkal pārlekt gan jau ka nebūs. teorētiski nav tik svarīgi, bet man jau patīk domāt ka uzticēšanās un atklātība ir labas lietas attiecībās (ok, man nav tas diži palīdzējis, bet tie ir bijuši pārāk maz gadījumi, lai izdarītu statistiski ticamu vērtējumu).

no vienas puses vismaz jauki ka vismaz kkāda meiteņu caurplūde parādījusies manā tiešajā sociālajā redzamības zonā, pat ja tas ir bijis tikai caurvējš, tomēr labāk nekā absolūti nekas.
un es neloloju cerības, ka kkādā brīdī manas durvis izgāzīs labo darbu novērtēšanas komiteja un sniegs man pateicības rakstu par augstām svešu attiecību negandēšanas vērtībām un nominēs mani sudraba svešnepisim, bet tāpat - pat ja tā ir kkādas formas gļēvulība vai bailes no izaicinājumiem, es neuzskatu ka censties scorot aizņemtas meitenes ir pareizi.

sākās ieraksts ar neko un beidzās diži arī ne ar ko. boo-fucking-hoo

paskatīt | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: