dinozauri, freakin dinozauri

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2011 | 09:33 pm

no vienas puses tas krīt uz pupiem, ka pasākumi un ballītes sakrīt vienā dienā... bet no otras - man beidzot ir sociālā dzīve ar kuru varu lepoties

šis rudens ir patīkams - sauss un silts. šogad viss ir dzeltens (99% lapu ir 1% krāsu, occupy Sigulda lol), kas pats par sevi nav nekas īpašs, bet patīkami redzēt viņas tik ilgi turoties kokos. kad viss ko flora var rudenī piedāvāt ir brūnu, mitru huiņu uz celiņa, kura pielīp pie papēža un to, vai tā ir izšķīdusi lapa vai suņa sūds tu vari pateikt tikai pasmaržojot, tad cilvēks paliek "īgns".

šis sezonas bulšits ir ievads - man dinozauri uz balkona. lai liktu sīkajiem lidoņiem iestaigāt taciņu, ir izkārtas speķa ādiņas un riekstu maisiņi (lololol), kad paliks auksti, smerdeļzīles zinās kur nākt, šodien pirmie kretīni atlidoja, tātad tie 20+ metri nav par augstu viņiem. būtu jāizliek webcams ar kustību sensoru lai nepalaižu garām brīžus, kad sīkās, spalvainās ķirzakas kaujās un šķeļ viena otrai pušu galvaskausus. seriously, es ceru ka leģendas nemelo - protams jauki būs pamosties, pieiet pliku šņegu pie loga, ārā visur sniegs, un zīlīšu bars tur ārā dzīro un čivinās, silts ap sirdi, labs darbs un hvz kas tik vēl ne, bet ziniet kas ir vēl labāk? viss tas pats, tikai starp ēšanas čiepstu vietā lidojošie pidari čivina uzsaukumus divām zīlēm, kas viena otru galina nost - viņām tur ir nevis zupas virtuve bet freakin fight club. un cīnās nevis izgāžot naidu pret sociālu netaisnību vai teritoriju vai paiku, nē, viņas cīnās par manu labvēlību - uzvarētāja saņems vienk wicked slimus dekālus (whatever the fuck tulkojās latviski "decal") - liesmas vai kkādu cilts motīvu uz spalvām vai vēl labāk, asmeņus pie pieša, kā gaiļu cīņās.

fast forward pārdesmit gadus un tūkstošiem zīlīšu ar nu jau kibernētiskiem implantiem sveic mani kā savu imperatoru un ellišķīgā balsī prasa kādas ir manas pavēles. good times

16bit - Dinosaurs

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {3}

(bez virsraksta)

from: onkulis vai tante
date: Nov. 2., 2011 - 11:07 pm
paskatīt

Es gribētu, lai katrā bērnudārzā, pamatskolā būtu pa kādam šādam skolotājam (un vēl ar saitītē piesietu jenotu vai ko nu tur).

dot pretī


Piensaimnieks

from: onkulis vai tante
date: Nov. 4., 2011 - 01:09 pm
paskatīt

Domāju, ka tev pēdējā laikā ir kkāda japāņu ietekme uz blogu.

dot pretī | Diskusija


lielpontifs

Re: Piensaimnieks

from: [info]lielpontifs
date: Nov. 5., 2011 - 10:46 am
paskatīt

dot pretī | Iepriekšējais