pusdienslaika pārsteigums

« previous entry | next entry »
Maijs. 26., 2011 | 12:19 pm

nekas tā neuzliek sauli uz sejas cilvēkam, kā atklāsme, ka tavs mājdzīvnieks ir pa nakti diskrēti uzvēmis tavām izejamajām biksēm, kura nāk pār tevi, kad esi jau ārpus mājas.

kad tavs mājdzīvnieks paliek manāmi vecs un kļūst par apgrūtinājumu sev un tev (galvenokārt jau tev), tu nevari nedomāt ka ir pienācis laiks "to put that fucker down". pohuj ka tu esi kopā ar viņu audzis un dalījis vienu dzīves telpu. par visām tām reizēm kad tu tīrīji viņa pieķēzīto kastīti un visām reizēm kad devi lopam ēst, pēc manām savtīgajām domām, viņam varētu pietikt pieklājības nevemt tev zem gultas, uzreiz ap stūri a.k.a. iekāpšana garantēta vai uz tavām goddamn drēbēm.

būs skumji, bet nav jau tā ka ir daudz civilizētu opciju, ko darīt ar vecu lopu. agrāk kkāds meža zvērs ārā nokostu vai arī vienkārši aizmigtu pie krāsns un nepamostos (kas būtu ok variants, ja kaķis negrib iekļūt iekļūt valhallā), bet šodien dzīvokļa lopam ir divi varianti - iespert pa spaini miegā vai arī dabūt špricīti, jautājums tikai vai saimnieks gaida kad sāk mocīties cerībā ka lopiņš aizies pirmajā vraintā vai arī aizved laicīgi kad vēl netek šķidrumi pa visiem galiem.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {3}

karbonaade

(bez virsraksta)

from: [info]karbonaade
date: Maijs. 26., 2011 - 08:36 pm
paskatīt

es biezhi vien sasmeejos, bet shkjiet, ka visai driiz paar mani naaks liidziigas paardomas.

dot pretī | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]manna
date: Maijs. 26., 2011 - 11:51 pm
paskatīt

cik lops vecs?

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]karbonaade
date: Maijs. 27., 2011 - 04:05 pm
paskatīt

nu, manaa praataa vinjam nekad nav vairaak par 5 gadiem, bet vispaar vinjam ir kaadi 10 gadi, ja ne vairaak. shodien arii no pasha riita liidz nesenam laikam kakaaja apkaart, pilinaajaas no dibena un veema. skumji jau noskatiities, bet negribas ar vienu duurienu no vinja atvadiities (vecmamma gan gribeetu taa, lai jau kakjis nemokoties un lai vinjai nav taa shmuce jaatiira)

dot pretī | Iepriekšējais