man nav laika, man ir jādzīvo - Post a comment
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Monday, September 30th, 2013 11:23 am

Vispaar gribeeju padaliities ar saviem piedziivojumiem siikaakaas detaljaas.

Ceturtdiena

Satikos ar Balozhpuiku Bruklinaa. Staigaajaamies apkaart aptuveni stundu un runaajaamies par visu un neko. Kad satumsa, devaamies beidzot kaut ko iedzert. Peec paaris leetiem aliem tipinaajaam uz shikaaku dzertuvi (iipashs retums tajaa Bruklinas stuurii). Uz beigaam piemetaamies baaraa ar biljardu. Izraadaas es tomeer protu speeleet tiiri labi. Baaru sleedza ciet 4am, mees kaa peedeejie apmekleetaaji izliidaam aaraam 4:30am un devaamies mekleet taksi. Vinjsh uzstaaja mani pavadiit liidz maajaam, un, koliidz iekaapaam taksii, noskuupstiija mani. Taa maigi un skaisti. Normaalaa situaacijaa es vinu vestu maajaas, bet taa kaa 2-nedeelju boifrend-probleema Andrew veel paaraak nesena, negribeejaas taa uzreiz to visu smeereet kaiminjam sejaa. Atvadiijaamies ljoti civilizeeti.

Piektdiena

Pieteicos buut par briivpraatiigo vieteejaa teaatrii un pusdienlaikaa bija paredzeeta "intervija". Viss bija veiksmiigi, protams, taa kaa es tagad esmu sveetdienu riitu meitene. Peec intervijas fiksi saskreejos ar Kristenu un devos uz krastmalu, lai ar koleegijem vizinaatos ar jahtu. Redzeeju beidzot Statue of Liberty un, taa kaa es nedzeeru, arii ljoti jauki pachatojies ar priekshnieciibu un koleegjiem. Buddy arii bishk flirteeja, bet es iipashi neiesaistiijos. Vakaraa man bija ljoti savdabiiga spirituaala nodarbe, ko taa iisti nemaz nevar aprakstiit. Sajuutas bija iipashi speeciigas, bet es veel neesmu izdomaajusi, ko tas viss man noziimeeja.

Sestdiena

Devos mekleet Kristenai dzimshanas dienas daavanu, tad atnaacu uz darbu uz paaris stundaam. Taa kaa bija plaanots veelreiz tikties ar Bolozhpuiku, pierakstiijos uz vaksaaciju (ja nu tomeer sanaak vinju atvilkt maajaas...). Conor tad atgaadinaaja, ka vinjsh tajaa vakaraa speelee ieksh Cafe Vivladi, taa kaa sarunaaju satikt Blozhpuiku tur. Stulbi, bet labi gan, ka Blozhpuiku tajaa vakaraa tomeer aresteeja (izraadaas taa gadaas, kad paardod lietas uz ielas) un vinjsh nevareeja ierasties uz konci, jo Conor mani iepaziistinaaja ar to iiru jauneekli. Kaa jau teicu, vairaak viirietis nekaa jauneeklis, liidz ar to viss taa ljoti smuki saskaneeja, Atstaaju Conor flirteet ar vienu dziedaataajinju, un devos satikt iiru, kas vienaa krogaa svineeja kaut kam dzimshanas dienu. Taa kaa muuzika bija pilniiga kaka, atrast iemeslu vietu pamest divataa bija ljoti dabiigs leemums, itsevishkji njemot veeraa, ka dziivojam 2min attaalumaa viens no otra.

Sveetdiena

Pamosties ar iiru arii bija forshi. Nav jau taa, ka es buutu samiileejusies, bet es buushu diezgan viilusies, ja vinjsh necentiisies mani satikt veelreiz. Maajaas fiksi izdushojos un paargjeerbos un steidzos uz teaatri. Dariit nebija daudz ko, taapeec speeleejos ar kakji un klachojos ar jociigajiem teaatra cilveekiem. Noskatiijos arii vienu izraadiiti, taa kaa kulturaali aktiiva diena izveertaas.


Shaadi viikendi ir standarts Njujorkaa. Man viss patiik!


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.