man nav laika, man ir jādzīvo - Post a comment
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me September 2023
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Saturday, June 26th, 2021 10:37 am

Mommy Issues

Shkjirshanaas process ir atklaajis ljoti daudz saapes manaas attieciibaas ar maati. Vinjas vajadziiba ruupeeties par tiem, kuriem saap vairaak, vienmeer nostaada mani situaacijaa, kur man netiek pieveersts pietiekoshs miilestiibas daudzums. Ar praatu, un savaa zinjaa arii sirdii, saprotu, ka vinja ljoti mani miil un ciena, un zina, ka es atrisinaashu jebkuru situaaciju labaak, nekaa vinja jebkad vareetu, bet tai pat laikaa, es atkal un atkal juutu dzilju saapi, runaajot ar vinju par bijusho viiru. Es labpraataak neko neteiktu, bet maatei vienmeer ir jautaajumi.

Protams, ka negribu ar maati runaat, jo arii visa saape pret bijusho viiru lien aaraa. Un saap visvairaak, jo iisteniibaa situaacija mani nepaarsteidz - jau pirms diviem gadiem, kad vinjsh saluuza, bija skaidrs, ka es vinju izglaabt nevareeshu.

Rezultaataa mans ieksheejais beerns satikaas ar ieksheejo pieaugusho. Kameer ieksheejais beerns stuuriitii raud, ieksheejais pieaugushais uzsaak jaunu dziivi. Abi paarsvaraa dziivojas mieriigi, bet laiku pa laikam ieksheejam pieaugushajam jaaparunaajas ar ieksheejo beernu, tas jaapasaudzee un jaasamiiljo. Varbuut iisteniibaa ieksheejais pieaaugushais meklee ieksheejam beernam jaunu dveeseljdraugu, kaadu, ar kuru arii pats vareetu dariit pieaugusho lietas.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.