man nav laika, man ir jādzīvo - Post a comment
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Saturday, June 19th, 2021 11:06 am

Taatad sauksim shii briizha vasaras romances kandidaatu par Rakstnieku. Man liekas, ka vinjam tas patiktu, bet pashai vairaak gribeetos vinju saukt par Paargaajienu Rakstnieku - redzees, kaa staasti attiistiisies.

Rakstnieks uz otro randinju mani aizveda uz Bonticou Crag, kur dalju no paargaajiena raapaamies klintii. Ak! Es nekad pa akmenjiem tik aizrautiigi nebiju ieprieksh kaapeleejusi! Man ljoti ljoti patika! Es vinjam pateicu, ka vinjsh mani uz to briidi padariija ljoti laimiigu.

Side story: taa iisti atceros tikai vienu citu reizi, kad viirietis, iipashi necenshoties, pamaniijaas mani padariit ljoti laimiigu. [info]fukitols droshi vien neatceraas, ka es to teicu, bet noteikti atceraas, kaapeec! Un samaitaatajiem praatiem, nee, seksam ar to visu nav nekaada sakara.

Kaapjot klintii, arii ljaavu Rakstniekam man nedaudz pieskarties. Es vinjam paluudzu paliidziibu paaris reizes, jo nevareeju izdomaat, kaa droshi uzraapties dazhos posmos. Diivaini taa deitot. Es neesmu veel noleemusi pilniibaa, vai veeljos ljaut vinjam man pietuvinaaties. Galu galaa seshus gadus tikai viens viiritis dziivee bijis. Vispaar Rakstniekam nav ne jausmas par to, ka es shkjirshanaas procesaa. Varbuut vinjam vienalga, varbuut pats nezina, ko grib. Bet es fantazeeju par sarunaam, kaadas buus muusu lomas muusu attieciibaas. Man liekas, ka friends with benefits ir vieniigais, ko es taa godiigi varu sev atljaut. Nedaudz nozheeloju, ka nesakraaju sev potenciaalos miiljaakos lauliibas laikaa, bet, nu, gribeejaas tachu buut labai sievai.

Otrais randinjsh bija ilgaaks. Peec paargaajiena mees veel kaadu pusstundu pljaapaajaam pie mashiinaam, un vinjsh arii skkjietami entuziastiski ieplaanoja muusu naakamaa randinja dienu. Mees dosimies plunchaaties ar kajakiem uz tuveejo ezeru (mees ar Kristenu krutas, abaam tagad Oru), un iespeejams mums ar Rakstnieku sanaaks buut vienam otram tuvu blakus, kameer lociisim vinjus valjaa.

Man patiik ar vinju pavadiit laiku un klausiities vinja staastos. Es noteikti neesmu iemiileejusies, bet censhos iedomaaties, kaa buutu atrasties vinja apskaavienos. Shobriid droshi vien jebkura cilveeka apskaavienos buutu jociigi.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.