man nav laika, man ir jādzīvo - Post a comment
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Thursday, June 3rd, 2021 07:21 am

Until Divorce Do Us Part

Nezinu cik ilgi shkjirshanaas aiznjems, bet likuma priekshaa mees ar viiru vairs finansiaali neesam saistiiti. Mans jurists iesniedza papiirus 4. maijaa un tagad pa lielam vieniigais, ko varu dariit, ir gaidiit.

Gandriiz meenesis kopsh noblokjeeju visa veida komunikaaciju ar vinju - tas ljoti uzlaboja ikdienu un vispaareejo pashsajuutu. Rezultaataa arii saaku domaat par seksu ar citiem viirieshiem un manii kaut kas pamodaas. Vispaar shkjirshanaas ljoti daudz ko man likusi paardomaat un apsveert, un saprast par sevi, bet pamataa ir skaidrs, ka es esmu nenormaali forsha un tas, ko es uzskatiiju par miilestiibu, nebija miilestiiba. Stulbi, ka iisti nesapratu to agraak, bet labi, ka veel ir pa pilnam laika dziivot veseliigaak.

Sekss gan shobriid ir ljoti ljoti aktuaals temats. No vienas puses gribaas jaunu partneri peec iespeejas aatraak, lai vairaak attaalinaatos no bijushaa, bet no otras puses arii gribaas, lai tas jaunais cilveeks ir savaa zinjaa iipashs. Esmu uzsaakusi eksperimentu ar vienu bijusho koleegji, bet ir ljoti iespeejams, ka tas muusu draudziigaas attieciibas sabojaas. Neesmu paarliecinaata, ka mees abi emocionaali vienaadaa liimenii shobriid, ka gribam liidziigas lietas viens no otra, bet, manupraat, tam nevajadzeetu muus attureet no kniebshanaas.

Lai liidzsvarotu, cik daudz energjijas es ieguldu vienaa cilveekaa, arii tirinos pa Hinge. Viens dzheks, ar kuru mani samatchoja, ir ljooooti emocionaali nepieeejams, bet iisteniibaa lielisks komikjis. Noklausiijos vinja stand-up albuumu Avid Indoorsman un noteikti smeejos vairaak nekaa biju iedomaajusies. Diemzheel vinjsh veel joprojaam nav man uztekstojis, un vinja instagramma ir pilna ar bildeem ar bijusho. Bet vinjsh ir smiekliigs un es noteikti iesaku!

Principaa varat uzskatiit, ka "Marina atkal kniebjas" jaunaa sezona ir saakusies!

Bonusaa paaris Bell Hooks graamatas "All About Love" citaati:

“Love as ‘the will to extend one’s self for the purpose of nurturing one’s own or another’s spiritual growth.’ Love is as love does. Love is an act of will–namely, both an intention and an action.”

“The word "love" is most often defined as a noun, yet all the more astute theorists of love acknowledge that we would all love better if we used it as a verb.”


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.