MTG Constructed

« previous entry | next entry »
Apr. 12., 2012 | 02:40 pm

Tātad, rīkoju MTG Constructed turnīru! Interesentiem vēlams man pieteikties - spruxc@gmail.com.

Kur: Pie Ata, Bārbeles ielā 15
Kad: 2012.gada 29.aprīlī, sākums 13:00
Kas: MTG constructed legacy formāta turnīrs

Pasākuma apraksts: Pasākuma plānā ir MTG turnīrs, sarunas par MTG, mainīšanās kārtīm, casual MTG un tusēšana. Paiku un drinkus ņemam līdzi paši. Sāksim ar turnīru kurš aizņems kādas stundas piecas un tālāk jau pēc katra paša izvēles. Atis gan jau mūs arā nedzīs, tā ka pasākums turpināsies vakarā līdz izklīdīsim vai kritīsim.

Turnīra noteikumi: Ierodamies ar savu deku (minimums 60 kārtis) un saidbordu (15 kārtis). Spēlēsim četras kārtas un uzvarētāju noteiksim pēc punktiem. Katrā kārtā spēlēsim līdz divām uzvarām un maksimālais kārtas ilgums ir viena stunda (pēc tam 5 gājieni un ja vēl nav uzvarētāja, tad niča). Tas ir legacy formāts, tātad lietot var jebkuras kārtis, izņemot pāris, kuras ir banotas. Par banotajām kārtīm varat neraizēties, diez vai kādam no mums tādas pieder. Tiem, kas satraucās, ka nav deka ar ko spēlēt, es varēšu piedāvāt kādu no saviem.

Piezīme: Lai arī turnīrā pieturēsimies pie oficiālajiem noteikumiem, šis ir neoficiāls turnīrs. Oficiāliem turnīriem ir jābūt atvērtiem, bet es tomēr gribu nodrošināt relaksētu un brīvu atmosfēru un bez mērenas feiskontroles tas nav izdarāms.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

(bez virsraksta)

from: [info]zeno
date: Apr. 12., 2012 - 07:11 pm
Link

Gribēju piezīmēt, ka turnīrā piedalīsies pārsvarā cilvēki, kas MTG spēlē kazuāli un lielas naudas par kārtīm netērē, līdz ar to deki nebūs top-notch 1st turn killeri. Par to nav jābaidās. Var nākt ar vienalga kādu deku. Ja būs problēmas ar buildu, tad pamācīsim kas un kā (cik nu paši jēdzam). Šajā ziņā pasākumam laikam ir tāda kā promotional noskaņa.

Atbildēt


Skabičevskis

(bez virsraksta)

from: [info]begemots
date: Apr. 25., 2012 - 09:02 pm
Link

1) vai paredzēts ievērot DCI banoto kāršu sarakstu, un
2) vai ir jelkādi ierobežojumi uz formātu (Standard/Extended/Unlimited, etc)?

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Maijs. 2., 2012 - 10:47 am
Link

Pasākums jau garām, bet:
1) Jā
2) formāts ir Legacy

Atbildēt | Iepriekšējais