Dzirdaris ziņo

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2011 | 12:08 am

Aiztaisīju korķus un salīmēju etiķetes šī gada dzirkstošā ābolu vīna pudelēm. Kopskaitā 83 gabali. Ja pieņem, ka nākamgad taisīšu vēl, sanāk, ka katru ceturto dienu pa vienai var iztrekterēt. Vēl apmēram tik pat būs parastā (nedzirkstošā vīna). Ja izdosies labs (kā pāgujošogad), tad varēšu uzskatīt, ka zināma meistarība sasniegta un sākšu ķerties klāt nākamajam līmenim - citu ogu/augļu vīniem un alum.

Paldies Zintai, Čufam un Smoukam par palīdzību!

Vēl man ir doma, ka vajag klapēt augšā community saitu par dzērienu brūvēšanas tēmu - tādu smuku ar tutoriāļiem, forumu un visādu noderīgu infu. Itkā jau ir latvijā daži, bet gan jau ka var labāk...

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {9}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Mar. 11., 2011 - 12:14 am
Link

Mmm... varbūt Tu dienās varēsi atvērt savu personīgo alko tirgotavu un pārdot vienu pudeli par fantastisku summu, stāstot, ka tas brūvēts pēc senām receptēm. Līdzīgi kā Gustava šoko un Stendera ziepes.

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Mar. 11., 2011 - 09:23 am
Link

Oww... bet tas vīns patiesi ir brūvēts pēc senām receptēm! Es šīs zinības pārņēmu no savas vecmāmiņas, kura savukārt no saviem vecākiem utt... Ģimenes lieta. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]zeno
date: Mar. 11., 2011 - 10:08 am
Link

Un tā... Vai var iegūt īpašumā kādu pudeli un cik tas maksās?

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Mar. 11., 2011 - 03:30 pm
Link

Gan jau, ka var iegūt! Tikai vēl mazliet jāpagaida (~mēnesis), jo pudlē viņš veic pēdējo nogatavošanās ciklu - izrūgstot atlikušo cukuru sataisa burbuļus.

Par pārdošanu un maksām gan tā ir atsevišķa runa, jo tur man vēl nav skaidrs ko man šobrīd likums par to visu saka (un mēs taču negribam parkāpt likumu un kur nu vēl par to runāt publiskajā telpā! :).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]zeno
date: Mar. 11., 2011 - 09:44 pm
Link

Diezin vai no tādas nevainīgas sarunas par pašbrūvētu vīnu kaut kas slikts var notikt.
Lai vai kā, noteikti pēc kāda laika vēl painteresēšos :)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]zintish
date: Mar. 11., 2011 - 10:21 am
Link

saits, man domāt, ir neslikta doma :)
var jau vispār taisīt kopīgi kulināro- vienā malā cookings, otrā vīni

Atbildēt


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Mar. 11., 2011 - 10:31 am
Link

ZOMG! Vai vareesi pakjert kaadu pudeliiti uz sestdienas tusinju? Labpraat nobaudiitu. Bet jebkuraa gadijumaa tev tur labs biznesa aizmetnis paraadijies. An opportunity!

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Mar. 11., 2011 - 03:32 pm
Link

Kaut ko noteikti paķeršu. It kā viņam vēl mazliet jānostāvas tagad, bet varbūt būs jau labs. Vai varbūt paķeršu tādu pašu pagājušā gada (kurš toč ir labs).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Mar. 11., 2011 - 03:56 pm
Link

Jaa, pag.gada toch ir labs - atceros no muusu viina vakara pie Evijas :)

Atbildēt | Iepriekšējais